Προς το περιεχόμενο

Corrupted files on install!!!

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω μια ερωτηση.

Προσπαθω να κανω καποια προγραμματα/παιχνιδια install τα οποια ειναι αρκετα μεγαλα, και δεν μπορω να τα καταφερω. Τα αρχεια αυτα ειναι συνηθως σε μορφη iso.Οταν τα κανω λοιπον install, καθε λιγο και λιγακι πεταγεται μνμ το οποιο λεει οτι το file is corrupted. αν κανω ignore τοτε συνεχιζει το install, τελειωνει, αλλα το προγραμμα/παιχνιδι κρασαρει οταν ξεκιναει.

Εχω χρησιμοποιησει καθε δυνατη μεθοδο. Το iso καταρχην, ητε το ανοιγω με το deamon tools ητε με το power iso. Εχω δοκιμασει να το κανω extract με το power iso η με το winrar και μετα install.

Εχω δοκιμασει να κανω install san administrator. Εχω δοκιμασει να ξανακατεβασω το προγραμμα/παιχνιδι. Εχω προσπαθησει να το κατεβασω σε αλλο κομπιθτερ και μετα να το βαλω στο δικο μου. Εχω προσπαθησει με ανοιχτο η με κλειστο το antivirus. Σε ολα τζιφος!!!

Το κομπιυτερ επισης προερχεται απο προσφατο format και προσθηκη ssd. το προβλημα υπηρχε πριν και μετα.

Χρησιμοποιω γνησια win7 x64. βοηθεια παιδιαααααα

Δημοσ.

Τρέξε το Hard Disk Sentinel και δώσε μας την εικόνα της αρχικής καρτέλας και για τους δύο δίσκους, επίσης και η καρτέλα s.m.a.r.t. μπορεί να βοηθήσει.

Αν βγουν καλοί οι σκληροί πάμε για έλεγχο σε μνήμες με το memtest

Δημοσ.

οι δισκοι ειναι ολοι μια χαρα, perfect condition. το προβλημα μου φαινεται περισσοτερο software παρα hardware. μπορει να ειναι κατι τετοιο προβλημα hardware?

Δημοσ.

κατα 99% ειναι η μνήμη RAM, κατεβασε το memtest (την bootable εκδοση) και πες μας αν σου βγαζει errors

να φταίει το software λιγο δυσκολο αφου λες οτι εκανες και format

Δημοσ.

λοιπον η ram οντως ειχε προβλημα. εκανα το memtest και η μια απο τις δυο ειναι γεματη error. θα παει πισω.

αφησα το κομπιυτερ μονο με την μια, η οποια περασε κανονικοτατα ολα τα τεστ και... παλι τα ιδια. ακριβως τα ιδια προβληματα... :fear:

Δημοσ.

Δοκίμασες με κάτι καινούργιο που το κατέβασες τώρα που έβγαλες την μνήμη;Μπορεί να χάλασε τα αρχεία και στων σκληρό αν ήταν χαλασμένη όταν τα κατέβαζες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...