shawnm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα...η ζωη της μπαταριας του sony vaio μου εχει τελειωσει και δεν υπαρχουν χρηματα για αλλη.ειναι οκ αν χρησιμοπειω το λαπτοπ χωρις μπαταρια αλλα με ρευμα μεσω του φορτιστη?ξερω οτι θα ακουστω υπερβολικος αλλα θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα γινει καποια εκρηξη η καποια αλλη ζημια
tool1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Eγω απο τοτε που πηρα το λαπτοπ μου, πριν 1μιση χρονο, μονο μια βδομαδα το χρησιμοποιησα με μπαταρια(για να βεβαιωθω οτι δουλευει σωστα). Απο τοτε το εχω χωρις μπαταρια γιατι δεν το μετακινω. Κανενα προβλημα απο μενα.
Tomahawk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το προτεινόμενο και το βέλτιστο για τη μακροβιότητα της μπαταρίας του laptop σου είναι να το δουλεύεις χωρίς την μπαταρία όταν είναι στην πρίζα. Οπότε δούλευε τον έτσι άφοβα.
JohnXarxas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ναι, προφανώς επειδή τόσο καιρό έκανες το αντίθετο η μπαταρία σου αυτοκτόνησε
ckdodis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 συμφωνω με τους φίλους παραπάνω!!έχω δυο λαπιτόπια ένα απο το σεπτεμβριο του 2009 και ενα το απέκτησα λιγο πριν το φετινό πασχα.(acer και τα 2) και στα 2 πάντα δούλευα εφόσον μπορύσα χώρις μπαταρια απευθείας με ρεύμα.κανένα απολύτος πρόβλημα!το μόνο που κάνω είναι εάν δεν φωρτίσω καθόλου την μπαταρία για περίπου 20 μέρες την ξελιγώνω και της κανω μια καλή φότριση!στο πιο παλίο μου λαπιτοπ δεν έχει μειωθεί σχεδόν καθολου η απόδωση της!οσο για το καινούργιο είναι καινούργιο ακομα και δεν μπορω να κρινω!!
iron_dk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ας μην ξεχνάμε όμως οτι η μπαταρία προστατεύει το φορητό σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης ή ακόμη χειρότερα όταν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα της τάσης. Ο δικός μου φορητός δουλεύει πάντα με την μπαταρία και συνδέεται στο ρεύμα όταν έχει ξεφορτιστεί. Το έχω κοντά 5χρόνια και έχω αγοράσει μία φορά μπαταρία γιατί η πρώτη έφτασε να κρατάει 20 λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.