Προς το περιεχόμενο

Επαναφορά router στις default ρυθμήσεις

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα router Linksys WAG200G στο οποίο ξέρω το κωδικό του wireless αλλά έχω χάσει τα username/password (δεν είναι τα default), υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βρω ή να επαναφέρω κάπως το router στις default ρυθμήσεις του;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Δίπλα από το καλώδιο του ρευματος εχει μια μικρη τρυπούλα που λεει reset, το πατας με κατι μυτερο για 5 δευτερολεπτα περιπου. ετσι θα επανελθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις, θα πρεπει να ξαναβαλεις τα στοιχεια του isp σου για να συνδεθεις παλι στο ιντερνετ

Δημοσ.

σε ολα τα ρουτερ υπαρχει παντα κουμπακι στο πισω μερος που το πατας με κατι λεπτο για 4-5 seconds και κανει hardware reset.μια που θα το κανεις Hard reset καντου και κανα firmware update προληπτικα μια που η Linksys εχει βγαλει αρκετα firmware.1.01.09 νομιζω ηταν το τελευταιο για annex a και για annex b 1.01.07 νομιζω.θα το δεις στο site της linksys.πισης υπαρχουν και τα open wag firmware Που εχουν πολυ παραπανω πραγματα μεσα στο μενου για πιο extreme ρυθμισεις.

Δημοσ.

θα δεις οταν το πατησεις οτι σε καποιο σημειο θα σβησουν ολα τα λαμπακια θα χασει συγχρονισμο και θα κανει reboot.εισαι Ready μετα.απλα θα εχεις χασει τα παντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...