Προς το περιεχόμενο

drivers Sony vaio VGN-NR31Z/S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και ευχαριστώ έκ το προτέρων

λοιπόν έκανα φορματ στο λαπτοπ το οποίο είχε vista και έβαλα τα win 7 home στο σύστημα μου βγάζει ένα πρόβλημα στα drivers συγκεκριμένα μου βγάζει ένα θαυμαστικό στον ελεκτή μαζικού αποθηκευτικού χώρου

όποιος μπορεί ας βοηθήσει έψαξά αλλά τίποτα

Δημοσ.

κανε ενα windows update (ισως χρειαστει και δευτερη φορα μετα την πρωτη) και καποια στιγμη ταν win θα βρουν τους απαραιτητους drivers και θα τους περασουν.

Επισης πηγαινε πρωτα στον ελεγκτη με το θαυμαστικο και κανε ενημερωση προγραμματος οδηγησης ωστε ισως βρουν αμεσως απο το internet αυτους που λειπουν.

Eναλλακτικα πηγαινε εδω και κατεβασε τους. (Μαλλον θα ειναι μεσα στο intel chipset drivers )

Δημοσ.

Γεια σας και ευχαριστώ έκ το προτέρων

λοιπόν έκανα φορματ στο λαπτοπ το οποίο είχε vista και έβαλα τα win 7 home στο σύστημα μου βγάζει ένα πρόβλημα στα drivers συγκεκριμένα μου βγάζει ένα θαυμαστικό στον ελεκτή μαζικού αποθηκευτικού χώρου

όποιος μπορεί ας βοηθήσει έψαξά αλλά τίποτα

Έναρξη

Εκτέλεση ( mmc devmgmt.msc )

κάνεις δεξί κλικ στο κίτρινο ερωτηματικό

Ιδιότητες

Λεπτομέρειες

Βρες το αναγνωριστικό υλικού ( hardware ids )

και πες μας τον κωδικό με ( επιλογή όλων - αντιγραφή - επικόλληση ) !! :rolleyes:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρήκα άκρη. Κατεβάζεις τους οδηγούς για τα vista και τους βάζεις σε ένα φάκελο. Κάνεις χειροκίνητο πέρασμα μέσω device manager και τα αναγνωρίζει όλα. Τζετ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πατα εδω για τα drivers : http://www.intel.com/support/detect.htm?iid=dc_iduu

και εισαι κομπλε δεν χρειαζεται τιποτα αλλο το μηχανημα :mrgreen:

αυτο που σου λειπει ειναι οι drivers για ssd readers ,

αν νομιζεις οτι τα χρειαζεσαι βαλε αυτους που δινει η sony για τα vista . δουλευουν και στα win7

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η μόνη λύση που δούλεψε για μένα ήταν να ξαναστήσω τα Vista που είχε προεγκατεστημένα.Ακόμα και με επανεγκατάσταση των 7 δεν έπαιξαν οι drivers,είτε ήταν των Win7 είτε ήταν των Vista.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://www.sony.gr/support/el/product/VGN-NR31Z_S/updates

kai katebase apo edw poy leei :..

Προ-εγκατεστημένα Προγράμματα Οδήγησης και Βοηθητικά Προγράμματα

Windows Vista

kane ta ola egkatastash se symbatothta me vista servis pack 2 ( dexi klick. iidiothtes. symbatothta..ektelesh se vista sp2 )

komple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...