John-lamia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά θελω να κάνω να o/c την καρτα γραφικών . εχω την : http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH68702DI2S1GD5/ τα συνοδεύτηκα προγράμματα που δινει η εταιρια τα εχω απεγκαταστησει γιατι δουλευω την καρτα με καινουριους οδηγους απ την amd οποτε βγαζει νεα εκδωση. και για λογους συμβατότητας τα έβγαλα. υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να κανω o/c την καρτα η μονο απ το catalyst ? εχει καποιος την ιδια καρτα με μενα που να την εχει κανει o/c ? η gpu ειναι στα 915mhz και η μνημη ειναι στα 4,2ghz. οι τιμες στις συχνότητες ειναι εργοστασιακές. δεν εχω πειράξει τιποτα ( ακόμα ). η συγκεκριμένη έκδοση βγαζει προβληματα στον υπερχρονισμο ? θα κερδισω καποια ουσιοδη καρε στα παιχνιδια η 1 με 2 καρε μεσο ορο σε καθε παιχνιδι?
haris013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις προβληματα με τα παιχνιδια και νομιζεις οτι θελει clockαρισμα για να αναιβασει επιδωσεις η απλα για την εμπειρια να την αναιβασεις? τσεκαρε εδω http://www.insomnia.gr/topic/214673-vga-overcloking-guide/ για μια σχετικη ιδεα αλλα με το προγραμμα που θα την αναιβασεις θα ειναι το msi after burn
fixxxer29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα.. Το overclock τσάμπα είναι , οπότε γιατί να μην τα κερδίσεις αυτά τα FPS? Απλά να είσαι λίγο προσεκτικός αν πειράζεις την τάση της κάρτας και να βλέπεις πως πηγαίνει από θερμοκρασίες. Το καλύτερο tool για overclocking είναι το Msi afterburner. Κατέβασε και το HWmonitor για να βλέπεις που φτάνει από θερμοκρασίες Γενικά προχώρα με μικρά βήματα
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Κατεβάζεις Trixx από τη Sapphire και αρχίζεις ν' ανεβάζεις. Αλλιώς και το AB που αναφέρει και ο fixxxer29 μια χαρά κάνει δουλειά. Λογικά θα φτάσεις μέχρι τα 1000/1150MHz (πυρήνας/μνήμη) σχετικά εύκολα.
caution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Κλασική reference είναι - και είναι σχετικά αλεξίσφαιρη. Οπότε μην διστάζεις
LeoNaXe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ θα έλεγα τα τεσταρίσματα να τα κάνει με το OCCT, για μένα είναι απλά το καλύτερο. έχω βάλει Kombustor και Furmark και κανένα απο τα 2 δεν μου ανέβασε θερμοκρασίες όπως το OCCT. επίσης το καλό είναι ότι έχει error chek και μπορεί να δεί κάποιος τα artifacts
lionheart75 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αν η κάρτα μετά το O/C περάσει επιτυχώς και τα τρία bencmarks, 3dmark vantage - unigine - 3dmark11 δίχως να κρασάρει τότε είναι βράχος. Ποιός ο λόγος να την ζορίζεις με OCCT? Δεν νομίζω μιας και ουδέποτε είχα πρόβλημα εφόσον έβγαζε τα ανωτέρω. edit: Φάνη^^^ την ίδια δεν έχεις και εσύ?
LeoNaXe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εμένα μου έβγαλε άλλες εντυπώσεις lion, την κάρτα την είχα 930/1350 και μετά απο 1 ωρα kombustor όλα ήταν μια χαρά.... στο crysis 2 απο το 5ο λεπτό μου έβγαζε artifacts. το ίδιο το έκανα και με το furmark και πάλη δεν έβγαλε πρόβλημα. μόλις έβαλα το OCCT είδα πως έπρεπε να την κατεβάσω πολύ πιο χαμηλά για να είναι stable....
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ιεπ Νίκο, την ίδια έχω, και προχθές τη ζευγάρωσα με μια reference Sapphire, αλλά δε φαίνεται να κλοκάρουν πολύ, έχει και πολλή ζέστη :/
lionheart75 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ιεπ Νίκο, την ίδια έχω, και προχθές τη ζευγάρωσα με μια reference Sapphire, αλλά δε φαίνεται να κλοκάρουν πολύ, έχει και πολλή ζέστη :/ Δεν μπορεί να ακολουθήσει η sapphire την asus στα κλόκια και σε περιορίζει? Πόσο τις έχεις πάει stable? Όσο αφορά την ζέστη έχεις απόλυτο δίκιο, δεν παλεύεται γιαυτό καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα να πέσει η θερμοκρασία. Πάντως φίλε τώρα το setup θα σπέρνει στην u2711! Kαλό λιώσιμο.
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά πρεπει να τις δοκιμάσω την κάθε μία ξεχωριστά, γιατί με το Trixx κάνω apply to both cards και δεν ξέρω αν κάτι παίζει εκεί. Σίγουρα βελτιώθηκε η κατάσταση σε σχέση με τη μία, αλλά πάλι το Crysis 2 DX11 + HQ Textures @ Ultra δεν είναι playable και μάλλον ευθύνεται το microstuttering.
lionheart75 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά πρεπει να τις δοκιμάσω την κάθε μία ξεχωριστά, γιατί με το Trixx κάνω apply to both cards και δεν ξέρω αν κάτι παίζει εκεί. Σίγουρα βελτιώθηκε η κατάσταση σε σχέση με τη μία, αλλά πάλι το Crysis 2 DX11 + HQ Textures @ Ultra δεν είναι playable και μάλλον ευθύνεται το microstuttering. χμμ, δοκίμασε με msi ab Φάνη για κάποιο λόγο δεν με βόλεψε και εμένα το trixx στο o/c ούτε με το 5850cf ούτε με το 6950cf. Μιλάω για 2 κάρτες πάντα, όχι με μία. Αντίθετα με το msi ab δεν είχα κανένα θέμα στο cf. Εντάξει, η ανάλυση της οθόνης σου είναι αρκετά υψηλή σε σχέση με εμάς που είμαστε στα 1080p ακόμα αλλά και πάλι μήπως είναι θέμα οδηγών? Εχω καιρό να αλλάξω οδηγούς μιας και διέκοψα εν όψη καλοκαιριού τα κλόκια απο τον Απρίλη και είμαι ακόμα με τους 11,4. Οπότε δεν μπορώ να πώ μιας και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τους φρέσκους. Ψάξτο όμως λίγο μήπως κανας παλιότερος κάτσει καλύτερα (αν είσαι updated).
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω να είναι θέμα οδηγών, λογικά είναι θέμα microstuttering. Εδώ είναι ένα πολύ καλό άρθρο που πραγματεύεται ακριβώς αυτό το θέμα.
John-lamia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εκανα ενα τεστ την καρτα στο φουρμαρκ και η θερμοκρασια πιγε 93 βαθμους. απο o/c δεν εκανα τιποτα ολα ειναι στοκ. φοβαμαι να την ανεβασω. εγώ θα έλεγα τα τεσταρίσματα να τα κάνει με το OCCT, για μένα είναι απλά το καλύτερο. έχω βάλει Kombustor και Furmark και κανένα απο τα 2 δεν μου ανέβασε θερμοκρασίες όπως το OCCT. επίσης το καλό είναι ότι έχει error chek και μπορεί να δεί κάποιος τα artifacts με το catalyst που την πιγα στα 950gpu μονο ειναι σαν να μην την εκανα τιποτα . δεν που έπιασε την ρύθμιση. εχω τους drivers 11.8
LeoNaXe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 για τους drivers ας σου πούν οι απο πάνω γιατί δεν έχω ασχοληθεί, αυτό που έχω να πώ είναι για την θερμοκρασία.... είναι πολύ ανεβασμένη για μια τόσο ψυχρή κάρτα γραφικών.... έχεις καλό airflow στο κουτί σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.