Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικα με eastbay

Fotis_16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!..Ενδιαφερομαι να αγορασω αθλιτικα παπουτσια συγκεκριμενα--->(http://www.eastbay.com/product/model:144214/sku:3010159/asics-gel-cumulus-12-mens/white/royal/&SID=9789&inceptor=1&cm_mmc=SEM-_-Feeds-_-NextTagFeed-_-null)..και το μονο σαιτ που τα εχει στο νουμερο μ ειναι το eastbay!..Το προβλημα ειναι οτι οταν πηγα να τα παραγγειλω μου λεει οτι δεν τα στελνουμε στην ελλαδα..κτ που με παραξενεψε αφου εχω ακουσει απο πολλους να εχουν ψωνισει απο το σαιτ αυτο!!...Μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση σαν "ασχετος" που ειμαι!..ευχαριστω!

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή υπάρχουν αρκετά site που δεν στέλνουν ελλάδα η ακόμα ορισμένα δεν έχουν σαν επιλογή το US Mail οποτε τα μεταφορικά είναι πολύ μεγάλα υπάρχει μια πολύ απλή λύση και αυτή είναι να νοικιάσεις μια θυρίδα στην αμερική... υπάρχουν πολλές υπηρεσίες αν ψάξεις στο google (δες εδώ αυτή που χρησιμοποιώ και εγώ Link)

Δημοσ.

Φιλε guido σ ευχαριστω πολυ!..Το συγκεκριμενο δεν το στελνουν η γενικα ολα τα παπουτσια?

στέλνουν κανονικά Ελλάδα.

εκτός από ASICS και κανα δύο άλλες μάρκες ίσως.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ!..Οσο για την θυριδα μπορεις να μου το εξηγησεις περισσοτερο??..Τι ακριβως ειναι και ποσο κοστιζει..γιατι αμα ειναι να αγορασω παουτσια αξιας 80 και 100 ευρω και μου βγει ενα 200σαρι δεν συμφερει

Δημοσ.

...Βαλε αυτο που θες να αγορασεις στο καλαθι σου..και μετα αφου μπεισ εκει που γραφει(my cart) pανω δεξια...επελεξε Ελλαδα! ως χωρα αποστολης(κατω αριστερα)... και μετα calculate..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...