skipperas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά θέλω τα φώτα σας γιατί πάω να τρελαθώ. Έχω μία κάρτα από Eurobank,πάνω γράφει Euroline Debit και έχει και ένα σημαδάκι Maestro. Δε μπορώ με τίποτα να την συνδέσω στο paypal,μου λέει ότι ο card number Που έβαλα είναι λάθος. Τι παίζει ? 1)έχει κανεις παρόμοια κάρτα ? συνδέεται στο paypal ? (χρωστική είναι,δε βλέπω το λόγο να μη συνδέεται) 2)card number είναι ο 16ψήφιος κωδικός στη μπροστινή πλευρά έτσι ?τον βάζω με κενά ή χωρίς? 3)security number είναι ο 3ψήφιος κωδικός από πίσω έτσι ? Με αυτό πιστεύω είμαι οκ. 4)Όνομα το βάζω όπως είναι,αλλά όχι με κεφαλαία όπως είναι στην κάρτα?Δε πιστεύω να παίζει ρόλο 5)Billing address Που ζητάει τι βάζω ?Εκεί που έχει δηλωθεί η κάρτα?ή εκεί που μένω?Αν είναι το πρώτο πως ξέρω πως ακριβώς την έχουν γράψει? Μου βγάζει αυτό το μύνημα :Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Αυτά.Για ρίξτε καμιά ιδέα,γιατί πρώτη φορά φτιάχνω paypal!
isay Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 ... και έχει και ένα σημαδάκι Maestro. ... Αυτός ειναι ο λόγος που δεν την δέχεται. Είτε πας στην τράπεζα και βγάζεις άλλη κάρτα, είτε συνδεεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό απευθείας με το paypal ( αλλά θα εχεις καθυστερήσεις στις μεταφορές χρημάτων)
in2dark Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Τον αριθμο χωρις κενα τον βαζεις Εχει το paypal επιλογη για maestro?
fever25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Από όσο γνωρίζω maestro δεν δέχεται... Πήγαινε μέχρι την Τράπεζα και βγάλε μία προπληρωμένη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.