Προς το περιεχόμενο

Intellimouse optical 1.1a

kammenos157

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω το συγκεκριμένο mouse γιατί το προηγούμενο που είχα χάλασε λόγω χρόνων πιστεύω (αν και δεν το έχω checkάρει για να δω τι ακριβώς παίζει). Ξέρει κάποιος αν είναι ακόμα διαθέσιμο και αν ναι μήπως μπορείτε να μου πείτε και που; Επισύναψα και μία photo του mouse παρακάτω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. (Πρώτο post ελπίζω να μην έκανα καμία χαζομάρα)

post-225497-0-18573000-1316283826_thumb.jpg

Δημοσ.

Φιλε μου εχει σταματησει αυτο το μοντελο ,με ενα γρηγορο search μονο στο amazon ειναι καπως διαθεσιμο αν θες ριξε μια ματια http://www.amazon.co.uk/Black-Microsoft-Intellimouse-Optical-USB/dp/B000PEN1ES/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1316284508&sr=8-3 με καθε επιφυλαξη .Φιλικα

Δημοσ.

την τελευταία φορά που το είδα πήγαινε μαζί με πληκτρολόγιο. Ωστόσο έχουν βγεί τώρα πολύ καλύτερα για να ψάχνεις αυτό πια.

Δημοσ.

την τελευταία φορά που το είδα πήγαινε μαζί με πληκτρολόγιο. Ωστόσο έχουν βγεί τώρα πολύ καλύτερα για να ψάχνεις αυτό πια.

εγώ πάλι εχω να ψάξω για mouse από το 06-07 οπότε δεν ξέρω καν τι παίζει εκεί έξω... έχεις να προτίνεις κάτι παρόμοιο σε τιμή μέχρι 15€;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...