ThanosA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας,θελω να κανω ενα clean install τα 7 στο laptop μου. Θελω να μου πειτε τι πρεπει να βαλω αμεσως μετα την εγκατασταση.Οκ ξερω οτι πρεπει να περασω drivers!Προγραμματα σαν το direct x και το netframework. το λαπτοπ χρησιμοποιηται μονο για Internet . εχω να ασχοληθω χρονια με win και δεν ξερω και πολλα.Kαι κατι τελευταιο ο επεξεργαστης amd athlon dual core x2 ql-62 ειναι 32bit ή 64? Ευχαριστω !
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 antivirus Ενα συμπιεστικο media playre clasic k lite code pack acrobat reader free Skype αν χρησιμοποιεις adobe flash player
x_vagos_x Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προτιμώ λύσεις όπως το ninite.com όταν δεν ξέρω τι να πρωτοπεράσω. Ουσιαστικά είναι ένας "μαζικός εγκαταστάτης [άτυχη μετάφραση του batch installer]". Τικάρεις όσα θέλεις, κατεβάζεις, και κάνεις διπλό κλικ. Μετά εκείνο περνάει ένα ένα τα προγράμματα που είχες τικάρει. Μετά από αυτό περνάς ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο στη λίστα. Κατά τη γνώμη μου, αυτό το πακετάκι είναι ότι πρέπει. ΕΠΙΣΗΣ, ο επεξεργαστής που λες, είναι 64bit. Το ninite.com περνάει όσες εφαρμογές υπάρχουν και σε 64bit. [δεν κάνω promotion στη ninite.com, απλώς με βολεύει αφάνταστα.]
rfc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Antivirus πρωτα και μετα περνας απο ninite.
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το Ninite με προσοχή είναι καλό μεν αλλά σου περνάει όλα τα προγράμματα με της ρυθμίσεις που νομίζει αυτό (ή μάλλον με της default) κάτι που εμένα με ενοχλεί σε μερικά προγράμματα. Anyway..Το πρώτο βήμα θα έπρεπε να είναι ένα πρόγραμμα κλωνοποίησης (αν ψάξεις στο Insomnia έχει και οδηγούς και πολλά θέματα) για να μπορείς μετά να κάνεις τα πειράματά σου με την άνεσή σου.
x_vagos_x Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Όποιο πρόγραμμα και να εγκαταστήσεις έχει τις default ρυθμίσεις... μέχρι να μπεις και να τις αλλάξεις. Αν εννοείς τα τικαρίσματα στις άκυρες toolbars κατά την εγκατάσταση, δεν βάζει καμία από αυτές. Για ένα laptop για χρήση internet, είναι αρκετά το Windows essentials μαζί με ένα AbBlock για τον όποιο browser. Υπέρ αρκετά.
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ρε παιδί μου δεν είπα και εγώ ότι είναι κάτι το τρομερό και φοβερό απλά μου την σπάει σε κάποια,π.χ. εγώ με το k-lite δεν θέλω να μου βάζει αυτόματα να παίζουν όλα με το Mpc, θα μου πεις σιγά το πράμα και θα συμφωνήσω αλλά δεν παύει να μου την σπάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.