Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με desktop pc

ntinos_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά δεν ξέρω αν γράφω σε σωστό section.

Λοιπόν έχω ένα desktop για φτιάξιμο το οποίο δεν στέλνει καθόλου σήμα στην οθόνη.το συστημα ειναι παλιο

mobo:asrock775vm800

cpu:intel celeron D (δεν ξέρω πιο μοντέλο ακριβώς)

ram:ddr1 512mb (400mhz)

gpu:radeon 9600pro agp x8

hdd:80gb hitachi

Έχουμε και λεμέ οταν το πρώτο πήρα για φτιάξιμο το συνδεσα κανονικά έδειχνε να να λειτουργουν ολα εσωτερικα cpu fan,hdd,gpu fan απο ρευμα δηλαδη ολα καλα αλλα δεν ειχε σημα η οθονη,εμενε στο πορτοκαλι φωτακι αναμονης. λογο οτι ειχε παει και σε αλλο τεχνικο(ενας θεος να τον χαρακτηρίσει )ειχε πει οτι ειναι η motherboard ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ 200 ΕΥΡΩ!!.παραγγειλα ενα mobo ιδιο με αυτο που φορουσε και τα ξανασυνδεσα ολα πανω παλι τιποτα..ουτε καν bios νεκρη η οθονη. δοκίμασα και έβγαλα το gpu και συνδεσα με vga καλώδιο OnBoard τζίφος.τι μπορει να φταίει? Πιστευω εχει κάψει cpu πριν προχωρήσω σε παραγγελιά θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.

Υ.Γ Μην μου πείτε γιατι δεν τον πετας δεν ειναι δικος μου :()

Δημοσ.

Άμα έχεις αλλάξει μητρική κ VGA και ακόμα δεν δουλεύει τότε ίσως είναι CPU. Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή ακούς καθόλου κάποια beep?

Δημοσ.

Άμα έχεις αλλάξει μητρική κ VGA και ακόμα δεν δουλεύει τότε ίσως είναι CPU. Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή ακούς καθόλου κάποια beep?

Το εχω check το ηχείο και δεν ξερω αν δουλεύει btw το εχω συνδεδεμένο και δεν κανει τιποτα , καποιο ήχο το ξερω οτι αυτο ειναι hardware check αν κανει το beep.καμια αλλη ιδεα ? λογο του οτι ειναι παλιο το hardware δεν εχω την δυνατότητα να ελέγξω με αλλη καρτα γραφικων.το οτι το εβαλα on-board δεν παιζει καποιο ρολο? μπορει να μην υποστηρίζει το cpu on board graphics ?

Δημοσ.

πολύ πιθανό να φταίει η μνήμη ram, δοκίμασε να την βγάλεις, ανοιξε τον υπολογιστη και πες μας αν ακουγονται καποια beep

Δημοσ.

πολύ πιθανό να φταίει η μνήμη ram, δοκίμασε να την βγάλεις, ανοιξε τον υπολογιστη και πες μας αν ακουγονται καποια beep

To εκανα κανενας ηχος.ακομα και η ram να εφταιγε δεν θα έπρεπε να βλεπω bios?

Δημοσ.

καποιες φορες μπορει να φταιει η ram και να μην ξεκιανει το pc αλλα για να λες οτι δεν κανει μπιπ ή δεν εχεις συνδεσει το speaker (το μικρο ηχειακι που κουμπωνει πάνω στη μητρικη) ή κατι άλλο φταιει. Αλλο τροφοδοτικό δοκίμασες;

Δημοσ.

αλλαξες και μιτρικη και καρτα....δοκιμασες αλλο καλωδιο vga/dvi?

γενικως ομως τον υπολογιστη τον ακους να δουλευει? σκληρο,καρτα,ψυκτρα..

Δημοσ.

To εκανα κανενας ηχος.ακομα και η ram να εφταιγε δεν θα έπρεπε να βλεπω bios?

όχι απαραίτητα...όταν μου είχε καεί μια από τις 2 μνήμες δεν έμπαινα ούτε στο bios. δυστυχώς θέλει χρόνο να βρεις τι φταίει. δηλ., να βάζεις μια μια τις μνήμες, σε διαφορετικές θέσεις για να αποκλείσεις αν φταίνε οι μνήμες. διαφορετικές κάρτες γραφικών, διαφορετικά καλώδια κλπ.....

αφού άλλαξες μητρική όπως λες, τότε το πρόβλημα θα πρέπει να βρίσκεται στον λοιπό εξοπλισμό: μνήμη ή CPU

Υ.Γ. πάντως όμως θα έπρεπε να ακούς beep.

Δημοσ.

αλλαξες και μιτρικη και καρτα....δοκιμασες αλλο καλωδιο vga/dvi?

γενικως ομως τον υπολογιστη τον ακους να δουλευει? σκληρο,καρτα,ψυκτρα..

Ναι φαινότανε να δουλευουν ολα . απο το σκληρο εχω παρει και backup.Μεγαλη εντυπωση μου κανει που δεν βλεπω ουτε bios. επειδή το αφεντικο του θελει να την βγαλει με φτηνοδουλειά δεν μπορω να αλλαξω τα παντα και να λυθει το θεμα. θελω να εστιάσω.το καλωδιο δουλευει μια χαρα σε αλλο pc

Δημοσ.

καποιες φορες μπορει να φταιει η ram και να μην ξεκιανει το pc αλλα για να λες οτι δεν κανει μπιπ ή δεν εχεις συνδεσει το speaker (το μικρο ηχειακι που κουμπωνει πάνω στη μητρικη) ή κατι άλλο φταιει. Αλλο τροφοδοτικό δοκίμασες;

οχι αλλο τροφοδοτικο δεν εχω δοκιμασει αλλα απ'την στιγμη που περνει ρευμα HDD FANS GPU πιστευω δεν ειναι θεμα τροφοδοτικου.το speaker ειναι σωστα συνδεμενο δεν κανει καποιο ηχο οπως ξαναειπα απο δευτερα θα παρω ενα καινουργιο να το δοκιμασω . Μετα θα προχωρισω σε cpu ram μιας και απ'τι ειχα καταλαβει απ'την αρχη το θεμα δεν ειναι συγκεκριμένο μπορεί να φταίει οτιδηποτε. περιμενω κ αλλες γνωμες.Ευχαριστω

Δημοσ.

οχι αλλο τροφοδοτικο δεν εχω δοκιμασει αλλα απ'την στιγμη που περνει ρευμα HDD FANS GPU πιστευω δεν ειναι θεμα τροφοδοτικου.το speaker ειναι σωστα συνδεμενο δεν κανει καποιο ηχο οπως ξαναειπα απο δευτερα θα παρω ενα καινουργιο να το δοκιμασω . Μετα θα προχωρισω σε cpu ram μιας και απ'τι ειχα καταλαβει απ'την αρχη το θεμα δεν ειναι συγκεκριμένο μπορεί να φταίει οτιδηποτε. περιμενω κ αλλες γνωμες.Ευχαριστω

Μην είσαι σίγουρος, μου εχει τυχει πολλες φορες να ξεκινανε τα ανεμιστηρια ο δισκος και ολα τα εξαρτηματα αλλα να μην ξεκιναει το pc και η αιτια να ηταν το τροφοδοτικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...