gozzila100 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά.. φτιάχνω μια ιστοσελίδα και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.. Οτάν κάτεβάζω την μπαρα το toolbar που εχω φτιαξει δε μετακινειται καθετα..δεν μετακινείται μάζι με την μπάρα με αποτέλεσμα να καλύπτει τα στοιχεια που έχω εισάγει.. Υ.Γ.. παρακαλω να σβηστει το προηγουμενο θεμα... εκανα λα8ος
pOLoS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά.. φτιάχνω μια ιστοσελίδα και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.. Οτάν κάτεβάζω την μπαρα το toolbar που εχω φτιαξει δε μετακινειται καθετα..δεν μετακινείται μάζι με την μπάρα με αποτέλεσμα να καλύπτει τα στοιχεια που έχω εισάγει.. Υ.Γ.. παρακαλω να σβηστει το προηγουμενο θεμα... εκανα λα8ος έχεις βάλει fixed position;
orotoi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτσε να μυρίσουμε τα νύχια μας να δούμε πως είναι το css.
gozzila100 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 το έλυσα το πρόβλημα μετά από πολύ ψάξιμο.. τελικά δίκιο είχατε έπρεπε να σας στείλω και το css γιατί εκέι ήταν το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.