fonsde Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 περασα τα win 7 σε macbook με bootcamp, για να παιζω καμια dota, αλλα σερνεται στα fps. Τι φταιει ? η dota ειναι παιχνιδι του 2002 . μηπως να βαλω win xp? ξερω πως τα mac δεν τα πανε καλα με opengl , αλλα η δοτα ειναι του 2002
xristoforos89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Την 9300gs εχεις; Αν ναι, εμενα κανονικα παιζει και χωρις κολληματα. Εχω περασει τους τελευταιους drivers απο την nvidia.
fonsde Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Intel HD Graphics 3000 with 384MB DDR3 SDRAM shared with main memory λααλ
ThanosA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 εφοσον εχεις το αυθεντικο game βαλτο στο OSX.Warcraft ποσο καιρο παιζω στα osx και τρεχει αψογα στο full.εχω imac του 2007 .και Starcraft 2 στο OSX παιζω.Το εβαλα και με bootcamp στα 7 αλλα η διαφορα ηταν μηδαμινη το πολυ +5fps με ιδια settings. περασα τα win 7 σε macbook με bootcamp, για να παιζω καμια dota, αλλα σερνεται στα fps. Τι φταιει ? η dota ειναι παιχνιδι του 2002 . μηπως να βαλω win xp? ξερω πως τα mac δεν τα πανε καλα με opengl , αλλα η δοτα ειναι του 2002
fonsde Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα ομως γιατι δεν τραβαει στα win?
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ολόκληρο sticky (ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΝΟΜΑ), φαντάζομαι ότι δεν σου κάνει και πρέπει να λύσεις το πρόβλημά σου εδώ, ε;
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ολόκληρο sticky (ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΝΟΜΑ), φαντάζομαι ότι δεν σου κάνει και πρέπει να λύσεις το πρόβλημά σου εδώ, ε; εντάξει, λάθος τίτλο έβαλε αλλά μην του την πέφτεις έτσι! Θέλει να βάλει windows για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκ πείρας σου λέω ότι warcraft III / dota παίζω και εγώ καθημερινά στο OSX χωρίς κανένα πρόβλημα. Γιατί θες να βάλεις windows? Μόνο αν χρησιμποιείς garena το οποίο όμως ως γνωστόν δεν είναι και τόσο καλό. Υπάρχουν άλλα και καλά sites για καλά games με κανόνες κτλ...garena είναι λίγο χύμα. Πάντως για να απαντήσω και στο ερώτημά σου, εμένα στα windows μου έτρεχε κανονικά. Βέβαια έχουμε διαφορετική κάρτα γραφικών. Σε κάθε περίπτωση σου συνιστώ να δοκιμάσεις σε OSX απλά μετά από κάθε custom game μην κάνεις κανονικό quit αλλά force quit.
kebinB Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 dota παιζεις και μέσω mac, μιας και ολα τα παιχνιδια της Blizzard ειναι και για μακ, γιατι ολη αυτη η ταλεπωρια με bootcamp;
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 εντάξει, λάθος τίτλο έβαλε αλλά μην του την πέφτεις έτσι! Θέλει να βάλει windows για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. α) Δεν είναι θέμα "σωστού" - "λάθος" τίτλου β) Ακριβώς για να βάλεις windows σε mac, είτε για ένα παιχνίδι είτε για 1000 παιχνίδια είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, υπάρχει ΕΝΑ STICKY. Δεν είναι κάπως, ενώ το σέβονται αυτό στο forum, να έρχεται ένας και σου λέει μέσα στη μάπα ότι "είσαι λαλάκας που τόσο καιρό πας με τους κανόνες του forum, ενώ εγώ ο μάγκας θα το κάνω επειδή μπορώ";
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 α) Δεν είναι θέμα "σωστού" - "λάθος" τίτλου β) Ακριβώς για να βάλεις windows σε mac, είτε για ένα παιχνίδι είτε για 1000 παιχνίδια είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, υπάρχει ΕΝΑ STICKY. Δεν είναι κάπως, ενώ το σέβονται αυτό στο forum, να έρχεται ένας και σου λέει μέσα στη μάπα ότι "είσαι λαλάκας που τόσο καιρό πας με τους κανόνες του forum, ενώ εγώ ο μάγκας θα το κάνω επειδή μπορώ"; νομίζω ότι η αντίδρασή σου είναι κάπως υπερβολική, αυτό το πρόβλημα έχειμ αυτόν τον τίτλο έβαλε καλώς ή κακώς. Άλλωστε υπάρχουν και οι διαχειριστές για να διορθώνουν τέτοια αθώα λαθάκια
alexzgt4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά παίζετε και στα lion DOTA? εμένα δεν μου το τρέχει σωστα, είναι μαύρο Κάνω κάτι λάθος?
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά παίζετε και στα lion DOTA? εμένα δεν μου το τρέχει σωστα, είναι μαύρο Κάνω κάτι λάθος? Δεν έχω βάλει lion ακόμα, δεν ξέρω, ψάξε λίγο στο γοογλε http://forums.battle.net/thread.html?topicId=27822632027&sid=3000
fonsde Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ta cd-keys για πσ θα παιζουν και για μακ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.