Προς το περιεχόμενο

Τριπλό ψυγείο καινούργιο με υψηλές θερμοκρασίες!

vagos456

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μετά από πολλά κοψίματα,βαψίματα ετοίμασα τι νέα υδρόψυξη μου.

Την βάζω σε λειτουργεία.Αυτή τι στιγμή κάνει εξαέρωση.Έχω idle 50c με 1,41v 4.2ghz,και πριν με άλλες ρυθμίσεις 1.45v 4.3ghz 55idle.

Full load με 4.2ghz έχω (1) 90c (2) 83c (3) 84c (4) 88c με 4,3ghz έποιανε 90c και μετά έκλεινε!

Κάτι γίνεται αλλά δεν ξέρω τι!!!!

Ψύχω μόνο τον επεξεργαστή! i7 860

Αντλία EK-DCP 4.0 800L/h 4.m HEAD

block EK-SUPREME HF EASY MOUNT COPPER ACETAL

Radiator AIRPLEX XT 360

Και Fans scythe 1900rpm 110cfm! 3 τέτοια!

Δεν μπορώ να το εξηγήσω!

Μου έγινε μια αναποδιά δεν υπολόγισα σωστά,θα το φτιάξω όμως όταν ξανά αλλάξω λάστιχα μετά από όταν βρωμίσει.Το reservoir ήταν να μπει έτσι και μπήκε έτσι τελικά λόγο από κάρτες..Δεν το υπολόγισα σωστά..Θα το φτιάξω αργότερα τώρα αυτό..

FOTOS:

imag0172mg.th.jpg

imag0173l.th.jpg

imag0174vd.th.jpg

imag0175g.th.jpg

Τώρα βγάζει φυσαλίδες.Τα καλώδια δεν έχουν τσάκιση.Τι φταίει ρε guys πρώτη φορά φτιάχνω υδρόψυξη και δεν ξέρω..

Περιμένω ιδέες!

edit: Το ψυγείο ε'ιναι κρύο! Το μπλοκ λίγο ζεστό..άλλαξα και πάστα πριν αλλά τα ίδια.πριν είχα Mx4 και έβαλα artic silver 5

Δημοσ.

Ετσι οπως βλεπω τις φωτο απο που τραβαει νερο η αντλια την στιγμη που και τα δυο τα εχεις στην πανω μερια του τανκ?Εκτος αν ειναι αναποδα οι φωτο οποτε παω πασο.

Μηπως δεν εχεις σφιξει καλα το block πανω στον επεξεργαστη?Μηπως εχεις βαλει πολυ παστα?Αν και δεν γνωριζω αυτους τους επεξεργαστες μηπως παιζεις με πολυ ρευμα?

Δημοσ.

Τα βαζεις οπως θελεις στο ψυγειο in- out αλλα το τανκ πρεπει να το βαλεις ετσι ωστε τα ρακορ να ειναι στην κατω μερια και την αντλια οχι ψηλοτερα απο αυτο.

Δημοσ.

Αντλια-block-radiator-reservoir

Το ξερω.ετσι το εχω κανει.

Μηπως εχω μακρια λαστιχα?

Α ναι? Τα ρακορ κατω? Στην αρχη μονο το ανεβασα τερμα πανω για να δωσω νερο στο κυκλωμα

Δημοσ.

Να τα πιάσουμε ένα ένα.

1) Όπως λέει και ο φίλος VasPolys, το Reservoir πρέπει να έχει τα ρακόρ στο κάτω μέρος. Ο λόγος είναι απλώς, έτσι όπως τα έχεις πως θα δώσει νερό στην αντλία?

2) Το Reservoir επίσης, συχνά έχει είσοδο και έξοδο. Η είσοδος είναι το ρακόρ όπου στο εσωτερικό του Reservoir, ανεβαίνει ένα σωληνάκι.

3) Επίσης το Block του CPU, έχει είσοδο και έξοδο.

Συγκεκριμένα:

http://www.ekwaterblocks.com/shop/EK-IM/EK-IM-3830046990228.pdf

EK.jpg

Πριν συνεχίσουμε, αυτά είναι σωστά?

Υ.Γ.: Ο Κομμένος σωλήνας που εξέχει από την τρίτη τρύπα του Reservoir, μη μου πεις ότι είναι για να προσθέτεις νερό!?

Δημοσ.

Ναι!!! Lol: ολα σωστα ειναι μονο τα ρακορ στο reservoir ειναι προς τα πανω.το σωληνακι του reservoir δινες;ι στην αντλια.δηλαδη τραβαει η αντλια απο εκει.ολα σωστα εχω μονο το reservoir που το εχω αναποδα! Εχω φοτο κοιτα.το σωκηνακι το εψω τωρα για εξαερωση! Το block το εχω σωστα

Τωρα το προσεξα.εκανες ενα λαθος! Η εξοδος ειναι με το σωληνακι του reaervoir οχι η εισοδος.ετσι δεν ειναι..

Τωρα το προσεξα.εκανες ενα λαθος! Η εξοδος ειναι με το σωληνακι του reaervoir οχι η εισοδος.ετσι δεν ειναι..

Δημοσ.

Βγάλε τον σωλήνα που έχεις για εξαέρωση από το Reservoir και κλείσε την τρύπα που θα μείνει με τη βίδα που σου δίνει για αρχή και γύρνα το όπως πρέπει! Δεν θα μας τρελάνεις εσύ εμάς! :lol:

Εξαέρωση θα κάνεις ξεβιδώνοντας το καπάκι από το πάνω μέρους του Reservoir προσπαθώντας να έχεις την κορυφή του όσο το δυνατόν ψηλότερα από τα υπόλοιπα Parts (στην προκειμένη περίπτωση από το CPU Block).

Και μιας που θα κάνεις όλα αυτά, φρόντισε να συμμαζέψεις λίγο το κύκλωμα με τους σωλήνες κλπ...

Δημοσ.

Τραβαει παντως η αντλια νερο.και ετσι οπως ειναι..θελει οπωσδηποτε γυρισμα το reservoir??

Εξαερωση εχω κανει..το reservoir ειναι ποιο πανω απο το block εκτος απο το reservoir

Για πειτε ρε guys ? Γιατι τοσο ανεβασμενες θερμοκρασιες.για το reservoir?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...