Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός και πάγωμα στο memory count

xlomo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας, έχω έναν εξωτερικό σκληρό της western digital (MyBook 1tb) και στους 2 υπολογιστές μου πολύ συχνά, όταν κάνω επανεκκίνηση ή κανονική εκκίνηση ο υπολογιστής σταματάει στην πρώτη εικόνα του boot, στο memory count αμέσως μετά την ένδειξη ότι η μνήμη τρέχει σε dual chanel και δεν συνεχίζει εκτός και αν αποσυνδέσω τον σκληρό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ? μήπως υπάρχει κάποια επιλογή στο bios που να λύνει το πρόβλημα ?

Δημοσ.

Ερώτηση, είχες και εσύ μητρική Gigabyte ? Μετά το update έστρωσε ? Μέσα στα windows πάντως ο σκληρός δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

ASUS και εμένα αν των έβαζα ενώ τρέχανε τα windows μια χαρά δούλευε κανένα πρόβλημα,αν των άφηνα πάνω και έκαμνα reset κολλούσε για αρκετά λεπτά αλλά μετά κάποια στιγμή φόρτωνε,ψάχτηκα αρκετά και είδα στην σελίδα της ότι το νέο bios είχε και κάποια fix για usb mass storage το πέρασα και από τότε όλα τζάμι.

Δημοσ.

Καλώς, θα δοκιμάσω, είχα ξανακάνει update πέρσι βέβαια και δεν άλλαξε τπτ αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ούτως ή άλλος και την Gigabyte η Asus την έχει αγοράσει. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...