ckdodis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 hello μόλις σήμερα τσίμπησα ένα απο αυτά http://www.cosmodata.gr/product/26208/netvook-asus-1001pxd-blk100s-black όσο για την τιμή που λέει web, πήγα απο το κατάστημα ο ίδιος και είχε την ίδια τιμή. δεν πρόκειται για τρελή προσφορά αλλά για μια απλά πιο χαμηλή τιμή. για κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται.
heloo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 που την ιδες την χαμηλοτερη τιμη κυρ διαφημιστη μου?
RcManiac Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/321683/Asus-Eee-1001PXD-N455-1GB-250GB.html
ckdodis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 που την ιδες την χαμηλοτερη τιμη κυρ διαφημιστη μου? το εχω βρει και σε υψηλοτερη τιμη.απλα ειναι απο τις καλυτερες τιμες που το εχω δει.το ξεκαθαριζω οχι η καλυτερη, αλλα απο τις καλυτερες τιμες.
runner69 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 το εχω βρει και σε υψηλοτερη τιμη.απλα ειναι απο τις καλυτερες τιμες που το εχω δει.το ξεκαθαριζω οχι η καλυτερη, αλλα απο τις καλυτερες τιμες. φιλε εδω ειναι thread με προσφορες και αυτο δεν εχει καμια σχεση με προσφορα ή χαμηλοτερη τιμη απο τους υπολοιπους. Και αλλοι την ιδια τιμη εχουν. Επειδη δηλαδη βρεθηκε καποιος με μεγαλυτερη τιμη κανει το cosmodata προσφορα; Και γιατι το cosmodata και οχι και καποιο αλλο καταστημα με την ιδια τιμη; Πιστευω καταλαβαινεις το λαθος.
nek4d Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στο εξωτερικό αυτό λέγεται spam και ο χρηστης γίνεται banned... αλλα εδω κατι δεν παει καλα... βλέπω "Advanced Member με μόλις 35 Μηνύματα και Εγγραφή: 01-Δεκέμβριος 10" ???
ckdodis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 στο εξωτερικό αυτό λέγεται spam και ο χρηστης γίνεται banned... αλλα εδω κατι δεν παει καλα... βλέπω "Advanced Member με μόλις 35 Μηνύματα και Εγγραφή: 01-Δεκέμβριος 10" ??? φίλοι του insomnia προς θεού δεν είχα πρόθεση να διαφημίσω κάποιο κατάστημα η κάτι τέτοιο!(γιατί απο οτι κατλαβα για αυτό με κατηγορείτε). απλά σήμερα αγόρα το εν λόγο μηχάνημα και απλα μου φάνηκε καλή η τιμή του και θέλησα να το μυραστώ με τους φίλους του insomnia.δεν θέλησα να επιρεάσω κάποιον προς θεού. ευχαριστώ για την κατανώηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.