Rocket Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας φίλοι, Εδώ και 9 μήνες απολάμβανα τη χρήση του Νοκια Χ6 χωρίς κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες ημέρες όμως αντιμετωπίζω προβλήματα με τα γραπτά μηνύματα. Όταν το μήνυμα που θέλω να στείλω αποτελείται από 2 ή παραπάνω μηνύματα τότε πατώντας αποστολή, το μήνυμα τοποθετείται στο φάκελο των σταλθέντων, παρ'ολα αυτα όμως δεν λαμβάνω καμία αναφορά παράδοσης. Το μήνυμα δεν παραδίδεται καθόλου στον παραλήπτη. Αυτό το πρόβλημα προκύπτει τουλάχιστον στο 90% των προσπαθειών μου αποστολής μεγάλων μηνυμάτων, και σπανίως στα μικρά μηνύματα. Αυτό που έχω συμπεράνει με βεβαιότητα είναι ότι η πιθανότητα να φτάσει με επιτυχία το μήνυμά μου στον παραλήπτη είναι αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους του. Όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο δυσκολότερα φτάνει στον προορισμό του. Αυτή τη στιγμή μάλιστα που πληκτρολογώ παραδόθηκαν ταυτοχρόνως 14 γραπτά μηνύματα των οποίων η αναφορά παράδοσης εκκρεμούσε για πάνω από 3 ημέρες! Κάθε γνώμη επί του προβλήματος θα μου ήταν χρήσιμη.
venumis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν φταίει το κινητό, και να υποθέσω οτι είσαι και στην Vodafone ? Εχω το ιδιο πρόβλημα εδω και τρεις μέρες οπως και δυο φίλοι μου που το εχω διασταυρώσει και θυμήθηκα να τους ρωτήσω, επίσης εκτος οτι αυτες τις μέρες δεν λειτουργεί η αναφορά παράδοσης λαμβάνω και κάποια sms καθυστερημένα. !!! Κάποια πατατιά εχουν κάνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.