HYPER_piccolo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας παιδια, εχω κανει μια μικρη συλογη απο ταινιες και ψαχνω για καποιο προγραμμα να τις βαλω σε μια λιστα. Εχω βρει καποια, οπου μερικα συνεργαζονται και με το iphone-ipad και ειναι βολικο για εμενα, αλλα κανενα απο αυτα δεν εχει trailer για τις ταινιες, ενα μονο που εχω βρει εχει αλλα πρεπει εσυ να βρεις το url και να το προσθεσεις στην καταχωρηση, και αυτο ειναι προς το παρον το πιθανοτερο που θα χρησημοποησω. εσεις ξερετε/χρησημοπιειτε καποιο που μεσα στην καταχωρημενη ταινια να μπορω να δω και τρειλερ της ταινιας ? ευχαριστω !
cycomiko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Πώς λέγοντε τα πρόγραμμα που έχεις βρει;
HYPER_piccolo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 collectorz ειναι ενα καινουριο που βρηκα οπου εχει και την δυνατοτητα μεταφορας της λιστας στο iphone και ιpad, EMDB ειναι ενα προγραμμα που ηδη ειχα φτιαξει μια λιστα αλλα δεν εχει την δυνατοτητα να βλεπεις trailers, My movies και movies ειναι δυο προγραμματα που βρηκα για το iphone. αυτα, ειχα κατευασει και μερικα αλαλ freeware αλλα παραηταν απλα για αυτο που θελω εγω. Οχι οτι ζηταω κατι τρελο, να μπορω να κανω search με βαση τις κατηγοριες, κωμωδια,δραμα περιπετεια κτλπ, με βαση τους ηθοποιους, και να εχει μια φωτογραφια και ενα trailer... αυτα, ας χρειαζεται internet για τα trailer δεν με ενοχλει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.