Προς το περιεχόμενο

Πασιέτζα Windows

nikmem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Μια ερώτηση λίγο άκυρη θα ήθελα να κάνω :-P

Έχει ένας γνωστός μου ένα laptop το οποίο δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν έχει παιχνίδια μέσα αλλά δεν έχει και internet ωστε να παίξει Online. Υπάρχει πουθενά να κατεβάσω την πασιέτζα των windows για να τη γράψω σε cd? ΄Η κάποιος τρόπος να εγκατασταθούν στο laptop τα παιχνίδια?

Ευχαριστώ :-D

Δημοσ.

Πας πίνακα ελέγχου-> προαφαίρεση προγραμμάτων-> στοιχεία windows(αν θυμάμαι καλά) και εκεί μπορείς να επιλέξεις να σου περάσει τα παιχνίδια των windows θα χρειαστείς όμως και το δισκάκι.

Δημοσ.

Πρώτα απόλα ευχαριστώ για την απάντηση.

To τελευταίο step δεν το βρίσκω που ακριβώς είναι. Στα προγράμματα που εμφανίζει? Και πώς θα το περάσω στο CD αυτό μετά?

Δημοσ.

Πρώτα απόλα ευχαριστώ για την απάντηση.

To τελευταίο step δεν το βρίσκω που ακριβώς είναι. Στα προγράμματα που εμφανίζει? Και πώς θα το περάσω στο CD αυτό μετά?

Δεν ξέρω αν το έχει υπόψιν αλλά υπάρχουν παραπάνω από μία έκδοση windows αν μας έλεγες ποια έχεις θα σου λέγαμε και ακριβός τη σου βγάζει στα win7 που έχω εγώ τώρα είναι στων πίνακα ελέγχου -> Προγράμματα και δυνατότητες και εκεί έχει επιλογή Evεργoπoιη η απεvεργoπoιη τωv δυvατoτήτωv τωv Windows πατάς εκεί και μπορείς να επιλέξεις τα παιχνίδια που έρχονται με τα windows ,δεν περνάς τίποτα σε κανένα δισκάκι πρέπει να έχεις δισκάκι των windows της ίδιας έκδοσης με αυτήν στην οποία θες να περάσεις τα παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...