Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 veni vidi vici...
Meraklis56 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει,το πρόβλημα λύθηκε γρήγορο boot και είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ξανατρέξε και το ATTO και θα δεις τις τιμές που ανακοινώνει η OCZ σε read και write...
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίος! Κοίτα να τον ευχαριστηθείς λοιπόν!
sakis.kom Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν κατάλαβα ρε παιδιά, τι παίζει με τις SATA? Σε άλλη SATA άλλη ταχύτητα? Αυτό μπορεί να γίνει και μεταξύ των θυρών SATA2? Και πως ξέρουμε αν τον έχουμε τον SSD στην σωστή θύρα?
Meraklis56 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν κατάλαβα ρε παιδιά, τι παίζει με τις SATA? Σε άλλη SATA άλλη ταχύτητα? Αυτό μπορεί να γίνει και μεταξύ των θυρών SATA2? Και πως ξέρουμε αν τον έχουμε τον SSD στην σωστή θύρα? Αν βγάζει τόσα mb/s όσα λέει ο κατασκευαστής,τότε είσαι καλά. Δυστυχώς από ότι κατάλαβα από τα παιδιά,στις θύρες παίζει ρόλο ο controller,πόσο καλός είναι.Στην δικιά μου περίπτωση,της intel δουλεύει όπως θα πρεπε.Ο άλλος,με κόβει όσο δεν πάει. Η διαφορά στο boot είναι 40 δευτερόλεπτα,ανάμεσα στους 2 controller.Η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή. Για sata 2,δεν ξέρω,περίμενε τα παιδιά να σου απαντήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.