RottenLungs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν είχα τον Corsair Force 3 120GB και τον άλλαξα χθές με τον OCZ 120GB Vertex 3 γιατι ο πρώτος μου κόλλαγε (έκανε το κλασσικό πρόβλημα που παρουσίαζε η φουρνιά corsair με κωδικό 1122 και κάτω). Βάζω στη αρχή τον OCZ σαν 2ο σκληρό και του τρέχω ένα τα surface test το Write + Read test του προγρτάμματος "Hard Disk Sentinel". Όλα καλά πήγαν χωρίος κανένα πρόβλημα. ΜΕτά του βάζω το λειτουργικό και εγκαθιστώ οτι όλα μου τα προγράμματα και μερικά παιχνίδια, έπαιξα κιόλας κ΄'αμποσες ώσρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξυπνάω το πρωΐ (βασικά πρίν λίγο ξύπνησα) και βλέπω ,άυρη οθόνη η οποία έγραφε άπειρα "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected" Κάνω reboot, πατάω F8 για να επιλέξω boot device, ΑΦΑΝΤΟΣ ο OCZ. Τώρα τρέχω τα windows με έναν άλλον σκληρό (που πρίν δεν τον είχα συνδεδεμένο) και ο OCZ είναι σαν 2ος. Τον βλέπω κανονικά στο My Computer και μπορώ να τον χρησιμοποιήσω κιόλας. ΤΙ έγινε ρε παιδιά;;;;;;; (Όπως λέει και ο Μπονάτσος) Υ.Γ. Έχω βαρεθεί σε τέτοιο βαθμό που παίζει να τον πετάξω απο το παράθυρο, οπότε όποιος μένει Αθήνα να στείλει PM για να του πώ που να έρθει να ψάχνει. Υ.Γ.2 Όποιος θέλει να μάθει όλη την ιστορία του καινούριου μου PC που μου έχει βγάλει την πίστη. Να πάει εδώ.
fixxxer29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστηχώς έχει και αυτός πρόβλημα...Όχι όπως τον προηγούμενο αλλά έχει. Μπες στο forum της OCZ να πάρεις μια ιδέα και να δεις τι προτείνουν εκεί. Επίσης είσαι λίγο γκαντέμης
RottenLungs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΤι είμαι γκαντέμης το ξέρω αλλα καλά τα καταφέρνω κι έτσι. Τι να πείς;;;; Λοιπόν στο θέμα μας, έκανα το firmware update και έκανα restart. Στο select boot device τώρα μου έδειχνε τον OCZ, το πάτησα και μπήκα κανονικά στα windows. Τον υπολογιστή εγω δεν τοον κλείνω ποτέ. Οπότε μόλις (γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μγίνει ξκανα μαλακία) γίνει πάλι κάτι θα γράψω εδώ για να δούμε πως θα το λύσουμε. Είδες τελικά οτι έπρεπε απο εχθές να είχα βάλει οτ firmware, ίσως τώρα να μην έριχνα χριστοπαναγίες με την τσίμπλα στο μάτι. Καλό Σάββατο παιδιά
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα πάθει το ίδιο με τον δικό μου SSD Intel 320 Series. Έβαλα Windows για να δω ότι ο δίσκος δουλεύει και πράγματι όλα πήγαν καλά. Έβγαλα το PC έξω για να το καθαρίσω και να κάνω λίγο Calbe Managment και όταν το έβαλα πάλι για λειτουργία, ο δίσκος φαινόταν κανονικά, αλλά δεν είχε Windows! Έβαλα Windows ξανά, έβαλα προγράμματα, παιχνίδια, κλπ και από τότε όλα είναι μία χαρά. Οπότε ήταν θέμα Firmware... Ok.
fixxxer29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν χάνει τα windows. Πρέπει απλά να κάνεις power off το PC και μετά να το ανοίξεις πάλι και μετά τα βρίσκει κανονικά.
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μα για να φτιάξω τα καλώδια όχι μόνο Power Off έκανα, το έβγαλα έξω και φυσικά δεν ήταν στη πρίζα. Εννοείς να το έκανα πάλι μετά?
RottenLungs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μα για να φτιάξω τα καλώδια όχι μόνο Power Off έκανα, το έβγαλα έξω και φυσικά δεν ήταν στη πρίζα. Εννοείς να το έκανα πάλι μετά? Ο SSD δούλευε κανονικά και όταν ξύπνησα ο υπολογιστής ήταν ανοιχτός με μαύρη οθ'ονη και έγραφε "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected". Δηλαδή δεν μπορούσε να κάνει boot τον SSD. Με τα ξαναμπήκα στα windows με ένα HDD που είχα ήδη περασμένα τα windows και τον SSD τον έβλεπα κανονικά στο My Computer με όλα του τα αρχεία και τα windows πάνω. Βάζω τον firmware, κάνω reboot και μετά μπαίνει στα windows κανονικά απο τον SSD. Δεν μου σβήστηκαν ποτε τα windows.
RottenLungs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΑΙΔΙΑ πάλι τα ίδια μου κάνει. Δεν το κάνει κάθε μέρα αλλα μέσα σε μια βδομάδα έχει γίνει 3 φορές. Τελικά το firmware δεν έκανε καμια δουλειά. Θα τους τον στείλω με courier με αντικαταβολή τα μεταφορικά και θα απαιτήσω άμεση αντικατάσταση. Κάθε βδομάδα θα στέλνω σκληρούς πίσω μέχρι να μην έχω έστω και ένα Γ@μημένο πρόβλημα. Το ξέρω οτι δεν φταίει το μαγαζί αλλα εγω δηλαδή που σκατά να ξεσπάσω. Ε σε αυτόν που μου το πούλησε. Edit: Σε περίπτωση που φταίει ο ssd και τον αλλάξω. Επειδή δεν θέλω να πέσω πάλι σε πρόβλημα. Αυτό ο σκληρός Kingston 120GB HyperX SSD 2.5 SATA III έχει πολυ καλά νουμερα. Αξίζει;;; Έχει τον ίδιον controler με τους άλλους και παίζει να έχω πάλι προβλήματα;;;;;
stm00192 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι έχει ακροβώς τον ίδιο controller!!
RottenLungs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ε τι να κάνω ρε παιδιά την τύχη μου............... Να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να τελειώνω;;;;; Να πάρω Vertex 2, τι να πάρω;;; Κάντε μου μία πρόταση. Edit: Λοιπόν μία σκέψη είναι να πάρω τα λεφτα μου πίω και να πάρω απο άλλο μαγαζί ένα OCZ Vertex 2 120GB και με τα υπόλοιπα να ποληρώσω και κάτι χρωστρούμενα που έχω. Άμα είναι να έχω γρήγορο σκληρό δίσκο και να μου εξαφανίζεται όποτε του κ@υλώσει, τι να το κάνω;;;; Εχθές - προχθές σας ρώτησα αν μπορεί να φταίει το bios τηνς mobo αλλα δεν μου απάντησε κανείς. Λέτε να ψαχτώ για bios update της mobo μου πριν τον γυρήσω πίσω;;;;;
stm00192 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε το και αυτό δεν έχεις να χασεις κατι!! Πια μητρική έχεις γτ βαριέμαι να ψαχνο το άλλο θέμα??
1zsimos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο δίσκο! Με επεξεργαστή i5 2500k και μητρική Asrock P67 extreme4.
fixxxer29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Η ocz έβγαλε σήμερα το firmware 2.13 , δε χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε
RottenLungs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω την Asus P8Z68-V PRO... Υ.Γ. Ρε παιδιά τι συμβαίνει αυτές τις τελευταίες μέρες σε εμένα;;;; Δεν σας είχα πεί οτι πονάει η αριστερή αμυγδαλή, ε τώρα πέρασε και με έπιασε η δεξία. Τώρα η δεξία έχει πρηστεί και έχει γίνει τούμπανο. Έτσι όπως την παρατηρούσα στον καθρέυτη, τι βλέπω;;;; Ένα ασπαράκι. Το περιεργάζομαι με ένα κουτάλι και τι αντιλαμβάνομαι;;;; ΕΝΑ ψαροκόκκαλο στην αμυγδαλή μου καρφωμένο. Σκεφτείτε οτι έχω να φάω ψάρι πάνω απο 3 μήνες!!! Το έπιανα με ένα τσιμπηδάκι αλλα δεν έλεγε να ξεσφινώσει, θα πάω άυριο σε γιατρό να μου το βγάλει. Όλα τα άκυρα σε μένα ρε πούστη.....
fixxxer29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω την Asus P8Z68-V PRO... Υ.Γ. Ρε παιδιά τι συμβαίνει αυτές τις τελευταίες μέρες σε εμένα;;;; Δεν σας είχα πεί οτι πονάει η αριστερή αμυγδαλή, ε τώρα πέρασε και με έπιασε η δεξία. Τώρα η δεξία έχει πρηστεί και έχει γίνει τούμπανο. Έτσι όπως την παρατηρούσα στον καθρέυτη, τι βλέπω;;;; Ένα ασπαράκι. Το περιεργάζομαι με ένα κουτάλι και τι αντιλαμβάνομαι;;;; ΕΝΑ ψαροκόκκαλο στην αμυγδαλή μου καρφωμένο. Σκεφτείτε οτι έχω να φάω ψάρι πάνω απο 3 μήνες!!! Το έπιανα με ένα τσιμπηδάκι αλλα δεν έλεγε να ξεσφινώσει, θα πάω άυριο σε γιατρό να μου το βγάλει. Όλα τα άκυρα σε μένα ρε πούστη..... Ανατριχιαστικές λεπτομέριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.