Προς το περιεχόμενο

λαπτοπ γυρω στα 550 ευρω

darkdemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον καλησπεριζω ολη την insomnioπαρεα ανοιγω και εγω ενα κλασσικο θεμα για να μου προτεινεται καποιο φορητο.

Μιας και θα παω τωρα φοιτητης θελω να παρω ενα λαπτοπ με τιμη γυρω στα 550 ευρωπουλα ( 20 πανω 20 κατω δεν υπαρχει προβλημα)

το θελω για ταινιουλες σερφαρισμα ΑΛΛΑ και για κανα παιχνιδακι .Δεν γνωριζω πολλα αλλα σεκφτομουν να εχει ελαχιστο ενα i3 και μια καρτα γραφικων στο 1 GB ωστε να τραβανε τα παιχνιδια ( call of duty κυριως) προβληματα με σκληρο δισκο δεν εχω μιας και θα χρησημοποιω εξωτερικο οποτε δεν εχω αναγκη για πολλα gb .Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι θα σας ημουν ευγνωμων

ευχαριστω

Δημοσ.

ωραιο το λενοβο το ειχα δει . Να το αγορασω απο το μαγαζι γινεται η ειναι μονο ηλεκτρονικα?( Μιας και δεν το εουν σε στοκ)

Οσο για τις προσφορες αυτες ψαχνω να βρω τωρα ,μετα θα εχει πιο πολλες?

Δημοσ.

ωραιο το λενοβο το ειχα δει . Να το αγορασω απο το μαγαζι γινεται η ειναι μονο ηλεκτρονικα?( Μιας και δεν το εουν σε στοκ)

Οσο για τις προσφορες αυτες ψαχνω να βρω τωρα ,μετα θα εχει πιο πολλες?

Electroworld ως μαγαζι δεν υπαρχει πλεον.

Μονο ηλεκτρονικο καταστημα ειναι.

Για παιχνιδια πρεπει να κοιταξεις καρτα του στυλ 5650/Gt525/Gt540.

Αυτο απο εμενα (το εχω προτεινει και αρκετες φορες μιας και το θεωρω καλη περιπτωση).

Δημοσ.

το lenovo πρεπει να το εχασα ωραιο το hp απο παχνιδια σηκωνει? Δεν ξερω και για το σαιτ μιας και φοβαμαι καπως

Καμοια αλλη προσφορα η suggestion?

Δημοσ.

Το Hp δεν σηκωνει βαρια παιχνιδια.

Απο εμενα αυτο: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596223&catid=010200

(Η πλακα ειναι οτι πηγα να στο προτεινω στο προηγουμενο μου ποστ αλλα ξεχαστηκα και δεν εβαλα το λινκ. :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...