FOLIAS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 καλημέρα θα ήθελα να μου προτείνεται ένα πρόγραμμα για backup θα μπορέσω να το κάνω save σε ένα εξωτερικό σκληρό και μετά να μπορέσω να κάνω recovery εκεί
karmen1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αν κατάλαβα καλά θες να κάνεις ένα κλώνο του δίσκου σου και αν γίνει στραβή να το επαναφέρεις σωστά; Αν ναι Acronis True Image ή Norton Ghost
FOLIAS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 σωστά δοκίμασα αυτά τα δυο αλλά και το Paragon Hard Disk Manager 2010 Professional και δεν μπορώ να το κάνω μεσώ του βιος set up δεν μου βρίσκει το εξωτερικό για να κάνει boot από εκεί μετά δοκίμασα με την δυνατότητα των windows και όταν ξεκίνησε να κάνει recovery μου έβγαλε error με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να κάνω ξανά format
karmen1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το recovery στο Acronis το δοκίμασες μέσω Boot cd του acronis?
FOLIAS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 ας κάνω ένα υποθετικό σενάριο:ας πούμε ότι το pc τα έπαιξε δεν με αφήνει να κάνω system recover και δεν με βάζει καθόλου σε περιβάλλον windows τι κάνουμε?Αυτό που σκέφτομαι είναι set up στα bios για να αρχίζει να μπουταρει απο των εξωτερικό αν έχετε άλλη λύση? φυσικά δεκτή.Τι να το κάνω το πρόγραμμα που για να κάνει recovery πρέπει να είμαι στο περιβάλλον windows κάποτε μου είχε τύχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά είχα ένα πρόγραμμα που συνεργαζόταν με τα βιος και σου έβγαζε επιλογή με το f5 αν θυμάμαι καλά να μπουταρει από το μέσο που του είχες κάνει αποθήκευση buckup
giannis0000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 achronis true image (δημιουργεις μεσα απ οτο προγραμμα cd bootable) το βαζεις και τρεχει σε περιπτωση αναγκης απ οαυτο..ανοιγει μενου για επαναφορα και εισαι τζαμι.....
KilliK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 καλημέρα θα ήθελα να μου προτείνεται ένα πρόγραμμα για backup θα μπορέσω να το κάνω save σε ένα εξωτερικό σκληρό και μετά να μπορέσω να κάνω recovery εκεί drive snapshot.δεν θες τιποτα αλλο.
karmen1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 ας κάνω ένα υποθετικό σενάριο:ας πούμε ότι το pc τα έπαιξε δεν με αφήνει να κάνω system recover και δεν με βάζει καθόλου σε περιβάλλον windows τι κάνουμε?Αυτό που σκέφτομαι είναι set up στα bios για να αρχίζει να μπουταρει απο των εξωτερικό αν έχετε άλλη λύση? φυσικά δεκτή.Τι να το κάνω το πρόγραμμα που για να κάνει recovery πρέπει να είμαι στο περιβάλλον windows κάποτε μου είχε τύχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά είχα ένα πρόγραμμα που συνεργαζόταν με τα βιος και σου έβγαζε επιλογή με το f5 αν θυμάμαι καλά να μπουταρει από το μέσο που του είχες κάνει αποθήκευση buckup Μα αυτό είναι το θέμα... Το acronis ΔΕΝ θέλει να είσαι σε περιβάλλον windows. Εχεις το bootable cd του. Ξεκινάς από αυτό και του λες από το δίσκο Χ πάρε το back up μου και ρίξε το στο δίσκο Ψ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.