Προς το περιεχόμενο

Καθοδήγηση στην αγορά νέου desktop

bobiras13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο desktop... επειδή έχω χρόνια να κάνω αγορά pc έχω χάσει την επαφή.. με τις εξελίξεις.. και τι νέοι επεξεργαστές....μητρικές...κλπ βγαίνουν οπότε θέλω λίγη βοήθεια!

Η χρήση που κάνω στο pc είναι:

>αρχικά τον έχω ανοικτό 10-12 ώρες τη μέρα

> δεν βλέπω ταινίες ούτε παίζω παιχνίδια...(τώρα βέβαια άμα πάρω καινούριο pc.. θα χει βγεί και το pro.. και κατι μπορεί να γίνει)

>δεν χρησιμοποιώ photoshop..(το λέω επειδή ξέρω ότι είναι βαρύ πρόγραμμα)

>ανοίγω πάρα πολλές καρτέλες ταυτόχρονα... και τρέχω πολλά προγράμματα μαζί

>λίγο ασχολούμε με τη δημιουργία ιστοσελίδων

θέλω ένα pc.. με μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών (αμ ακάτσει δηλ το προ να μπορω να παιξω...) και θέλω να μην κολάει όταν ανοίγω πολλά προγράμματα μαζί.. και να είναι σχετικά γρηγορα..(σίγουρα θα είναι σε σχέση με το δικό μου το μπάχαλο επεξεργαστής 2,4 pentium 4 ,512 ram )

Το τι χρήματα διαθέτω... όσο γίνετε λιγότερα.... στα 300 ευρώ βρίσκω κάτι σαν αυτό που ψάχνω...(το οποίο δεν ξέρω τι ακριβώς είναι)

Στηρίζομαι στη βοήθειά σας!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και τι θα κρατησεις απο το παλιο οθονη πληκτρολογιο κουτι ποντικη ηχεια καλωδια σκληρους (αλλα δεν θα βρεις συμβατοτημα τον Ρ4)

Δημοσ.

και τι θα κρατησεις απο το παλιο οθονη πληκτρολογιο κουτι ποντικη ηχεια καλωδια σκληρους (αλλα δεν θα βρεις συμβατοτημα τον Ρ4)

καλά οθόνη οπωσδήποτε dell ολοκαίνουρια, ποντίκι , πληκτρολόγιο λογικά και τα ηχεία και τα καλώδια.. καινούριο κουτί θέλω να πάρω ... αμα μετά κατι δεν είναι συμβατό θα το δούμε τότε... τώρα ξεκινά το ψάξιμο για τα υπόλοιπα.. να με βοηθήσετε να καταλάβω.. τι κάρτα γραφικών . τι επεξεργαστή.. τι....κλπ.. μου κάνει!

Δημοσ.

δηλαδη ολοκληρω απο την αρχη θες ε ;

δεν το πα σωστα παραπάνω.... οθόνη EXΩ ολοκαίνουρια dell, και το ποντίκι πληκτρολόγιο καλώδια.. ηχεία.. όλα αυτά τα έχω!!!

Μόνο κουτί θέλω να πάρω!!

Δημοσ.

α ΟΚ για κανενα απλο x4 ΑΜD σε κοβω για αυτα που θες περιμενω να σου μια ιδεα

α απο μαγαζι θες καποιο συγγεκριμενω την συνθεση πιος θα την κανει ;

Δημοσ.

α απο μαγαζι θες καποιο συγγεκριμενω την συνθεση πιος θα την κανει ;

πρώτα πρέπει να βρώ τη θέλω.. τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.. αν μπορείς πες τη γνώμη σου σε αυτά που ρωτάω!!

Δημοσ.

πρώτα πρέπει να βρώ τη θέλω.. τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.. αν μπορείς πες τη γνώμη σου σε αυτά που ρωτάω!!

ρωταω γιατι αν ξερεις να τα συνδεσεις εσυ τοτε μπορουμε να τα κοιταξουμε σε διαφορα καταστημα να ερθει πιο φτηνα αλλα αν δεν ξερεις τοτε αλλαζη το πραγμα

καλα καλα μην φωναζεις κοιταω :cry:

Δημοσ.

ρωταω γιατι αν ξερεις να τα συνδεσεις εσυ τοτε μπορουμε να τα κοιταξουμε σε διαφορα καταστημα να ερθει πιο φτηνα αλλα αν δεν ξερεις τοτε αλλαζη το πραγμα

καλα καλα μην φωναζεις κοιταω :cry:

δεν φοναζω απλα επειδη δεν ξέρω θέλω να ξεκινήσω από το τι ψάχνω.. βέβαια έχεις ένα δίκιο σ αυτό που λές... καλύτερα σε διάφορα καταστήμτα.. και θα βρώ εγώ κάποιον να το συνδέσει!!

Δημοσ.

δεν φοναζω απλα επειδη δεν ξέρω θέλω να ξεκινήσω από το τι ψάχνω.. βέβαια έχεις ένα δίκιο σ αυτό που λές... καλύτερα σε διάφορα καταστήμτα.. και θα βρώ εγώ κάποιον να το συνδέσει!!

OK πλακα εκανα :-D

Δημοσ.

Λειτουργικο να φανταστω οτι μπορεις να βρεις ε?κανενα windows 7 64 bit.επισης δεν ειναι τιποτα να το συνδεσεις μονος σου.απο που εισαι για να δουμε απο ποια μαγαζια μπορουμε να προτεινουμε.

Δημοσ.

Επεξεργαστης: AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Triple Core Socket AM3 95W Box ΤΙΜΗ 67.35 €

Μητρικη: Asus Socket AM3 M5A78L-M LX ΤΙΜΗ 49.97 €

Κουτι: Xigmatek Asgard II CPC-T45UD-U01 ΤΙΜΗ 40.36 €

Σκληρος: Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ ΤΙΜΗ 53.00 €

Καρτα γραφικων: ATI Radeon HD5670 512MB DDR5 PCI-E VGA DVI HDMI (Sapphire) ΤΙΜΗ 74.08 €

Μνημη: Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz (KVR1333D3N9K2/4G) ΤΙΜΗ 23.90 €

Τροφοδοτικο: Fortron HEXA 500 46,99 €

Συνολο 355.65

Δημοσ.

Λειτουργικο να φανταστω οτι μπορεις να βρεις ε?κανενα windows 7 64 bit.επισης δεν ειναι τιποτα να το συνδεσεις μονος σου.απο που εισαι για να δουμε απο ποια μαγαζια μπορουμε να προτεινουμε.

Αθήνα βρίσκομαι αυτή την περίοδο

δες εδω μια ιδεα καρτα γραφικων δεν εβαλα γιατι ειπες οτι δεν παιζεισ game

DVD-RW έχω... στο pc Που δουλεύω τώρα.. λές να είναι συμβατό...?

Κάρτα γραφικών καθόλου...??.. Κάτι θα πρέπει να βάλω...

Δημοσ.

Hantol HC2881 Midi Case 500 Watt Black/Silver κουτι + τροφοδοτικο 550W -=-30$

Asus Socket AM3 M5A78L-M/USB3 Vga GLan Audio Raid μητρικη + καρτα γραφικων ενσωματομενη ---66$

AMD Athlon II X2 260 3.2 GHz Dual Core Socket AM3 65W Box ---57$

Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ---29$

Samsung 500GB SpinPoint F3 HD502HJ SATA II 7200rpm 16MB ---41$

DVD-RW έχω... στο pc Που δουλεύω τώρα.. λές να είναι συμβατό...?

Κάρτα γραφικών καθόλου...??.. Κάτι θα πρέπει να βάλω...

το dvd δεν θα κανει ειναι IDE και τωρα θα πας σε μητρικη με μονο sata

καρτα γραφικων μια ενσωματομενη θα ελαγα γιατι δεν πας σε λαπτοπ ; ή κατι μεταχειρισμενω εδω στις αγγελιες ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...