Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τα ταμπλετ δεν είχαν τις δυνατότητες, δεν θα μειωνοντουσαν οι πωλήσεις των pc και ούτε η Microsoft θα αναγκαζόταν να βγάλει τα windows 8 για tablet ώστε να καλύψουν τις απώλειες απο την αγορά pc....

Χρησιμοποιώντας αυτή την πατέντα με τα tablet οι πωλήσεις windows δεν θα μειωθούν.Δεν έχει μάθει να χάνει η Microsoft.....

Συμφωνώ!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σοβαρή δουλειά δεν μπορείς να κάνεις στο photoshop χωρίς ποντίκι και από touch οθόνη... όταν μιλάτε για απλά φίλτρα όπως ασπρόμαυρα κτλ προφανώς και φτάνει μια απλή εφαρμογή από τις οποίες υπάρχουν μιλιούνια όπως επίσης και αρκετοί επίσης online editors.

Όταν λέμε photoshop εννοούμε κάτι πιο σύνθετο και ναι, το photoshop είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω.

όπως και αν το δεις όμως, είναι το μόνο πλήρες λειτουργικό για tablet (έστω και σαν απλή πρόταση αυτή τη στιγμή) και όχι σαν τα υπόλοιπα κουτσουρεμένα

Δεν διαφωνώ και πιστεύω όταν θα βγεί η αντίστοιχη έκδοση του photoshop για windows 8 tablet θα αναθεωρήσεις την άποψη σου για ποντίκι κτλ.(υπάρχουν και οι γραφίδες ...)

Το λειτουργικό έχει την δυνατότητα όπως είπες....

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ και πιστεύω όταν θα βγεί η αντίστοιχη έκδοση του photoshop για windows 8 tablet θα αναθεωρήσεις την άποψη σου για ποντίκι κτλ.

Όταν κάνεις δουλειές που ακόμα και η μικρό αστάθεια ενός ασύρματου ποντικιού σε επηρεάζει τότε πρέπει να αλλάξει κάτι πάρα πολύ δραματικά για να βολέψει το touch ενός tablet... σίγουρα βέβαια έχει να κάνει με το τι δουλειά θέλει ο καθένας να κάνει.

Δημοσ.

Όταν κάνεις δουλειές που ακόμα και η μικρό αστάθεια ενός ασύρματου ποντικιού σε επηρεάζει τότε πρέπει να αλλάξει κάτι πάρα πολύ δραματικά για να βολέψει το touch ενός tablet... σίγουρα βέβαια έχει να κάνει με το τι δουλειά θέλει ο καθένας να κάνει.

Δηλαδή αυτοί που έχουν wacom tablet πχ. κάνουν χειρότερη δουλειά απο κάποιον με ποντίκι στο photoshop?Αν το ποντίκι είναι τόσο απαραίτητο αυτό που οφείλεται?Το λειτουργικό δεν θα επηρέασει καθόλου την βελτίωση των touch εφαρμογών?Αν όχι για πoιο λόγο το έβγαλε η Microsoft?

Δημοσ.

Δηλαδή αυτοί που έχουν wacom tablet πχ. κάνουν χειρότερη δουλειά απο κάποιον με ποντίκι στο photoshop?Αν το ποντίκι είναι τόσο απαραίτητο αυτό που οφείλεται?Το λειτουργικό δεν θα επηρέασει καθόλου την βελτίωση των touch εφαρμογών?Αν όχι για πoιο λόγο το έβγαλε η Microsoft?

Άλλη δουλειά κάνει αυτός που χρησιμοποιεί wacom tablet με αυτόν που επεξεργάζεται πχ φωτογραφίες και άλλη δουλειά αυτός που θα φτιάξει πχ μία αφίσα, συσκευασία, τετραχρωμία για τύπωμα σε offset...

Δεν είναι συγκρίσιμα ως προς την ποιότητα, είναι εντελώς διαφορετικές χρήσεις του ίδιου προγράμματος. Την πρώτη μορφή φυσικά και μπορείς να την κάνεις (κατά κάποιο τρόπο) σε ένα tablet... τα άλλα 2 όχι.

Κακώς βέβαια έχουμε κόλληση στο photoshop αλλά είναι ένα ωραίο παράδειγμα και ως προς το input (χέρι, stylo, ποντίκι) αλλά καιτο μέγεθος της οθόνης αφού σοβαρή γραφιστική δουλειά σε κάτω από 17-19" δεν γίνεται.

Δημοσ.

όπως και αν το δεις όμως, είναι το μόνο πλήρες λειτουργικό για tablet (έστω και σαν απλή πρόταση αυτή τη στιγμή) και όχι σαν τα υπόλοιπα κουτσουρεμένα

Εκτός και αν έχω καταλάβει κάτι λάθος, η tablet έκδοση τρέχει μόνο το metro UI, που εντάξει, δε το λες και πλήρες από άποψη λειτουργικότητας.

Δημοσ.

Εκτός και αν έχω καταλάβει κάτι λάθος, η tablet έκδοση τρέχει μόνο το metro UI, που εντάξει, δε το λες και πλήρες από άποψη λειτουργικότητας.

Αν και περισσότερο δείχνει περισσότερο σε oversized wp7 η έκδοση για arm, η έκδοση για x86 είναι πλήρης.Το παράδειγμα που έφερα με το iPad ήταν περισσότερο για να δείξω τις δυνατότητες των touch εφαρμογών γενικότερα και όχι να συγκρίνω το iOS με το windows 8, όπως κακώς κάνανε κάποιοι άλλοι.

Αν και πιστεύω ότι θα δούμε παράλληλα με την έκδοση στην αγορά των windows 8 και τα wp8 να έχουν αρκετές ομοίοτητες με την arm έκδοση των windows 8 σε σημείο που μια ενωποίηση των ονομασιών να είναι πιθανή.Δηλαδή προβλέπω μετονομασία απο WP x σε windows x στο μέλλον...

Δημοσ.

H apple το έκανε επειδή το χρειαζόταν, η microsoft θα έπρεπε να το κάνει απλά και μόνο για να αποδείξει ότι μπορεί.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rosetta_%28software%29

Οι δε αναφορές για το κακόβουλο λογισμικό είναι του στυλ όσα δεν φτάνει η αλεπού... σαν να υποστηρίζουν ξεκάθαρα ότι στα desktop θα υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) νομίζω ότι θα πάει με τις ίντσες και τις αναλύσεις... δηλαδή κάτω από κάποιες ίντσες/ανάλυση μόνο metro UI, από εκεί και πάνω και τα 2.

Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως, ξανά λέω.

Δημοσ.

Εγώ (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) νομίζω ότι θα πάει με τις ίντσες και τις αναλύσεις... δηλαδή κάτω από κάποιες ίντσες/ανάλυση μόνο metro UI, από εκεί και πάνω και τα 2.

Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως, ξανά λέω.

νομιζω πως ειπαν το αντιθετο δηλαδη οτι κατω απο μια αναλυση δεν παιζει το metro παρα μονο το desktop και σε μη wide οθονες δεν δουλευει το snap
Δημοσ.

Μα τι να πω. δε διαβάζετε?

ένα θα είναι το λειτουργικό: metro UI + Κλασικο WinUI

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πολλές απορίες και αρκετές μπερδεμένες και μη τεκμηριωμένες απόψεις θα πρότεινα σε όσους ενδιαφέρονται να πάνε να δούν τα βίντεος όπως τα προσφέρει η Microsoft, αντί να διαβάζουν απλά τις γνώμες, τις υποθέσεις και τις θεωρίες συνομοσίας.

Με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε αν όχι ολές τις περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχετε.

--

gkanel

Δημοσ.

Καλα χ86 προσομοιοση σε ARM επεξεργαστες θα ηταν τραγικα αργη. Νομιζω θα δουμε τις περισσοτερες καθημερινες εφαρμογες να βγαζουν ΑRM εκτελεσιμο αρκετα γρηγορα(πολλες crossplatform open source εφαρμογές ηδη εχουν ARM εκτελεσημα για linux). Τώρα μεγαλες σουίτες οπως το Photoshop λογικα θα χρειαστουν το χρονο τους και θα πρεπει και οι ARM επεξεργαστες να βελτιωσουν την επεξεργαστική ισχη τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...