babinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Οπως γραφω και στον τιτλο εχω ενα παλιο sony w595 στο οποιο εχω βαλει μια νεα sim απο wind καιοταν το κινητο ανοιγει μου λεει "βαλτε sim". Οταν βαλω μια παλια sim παλι απο wind την διαβαζει κανονικα και ζητα το pin. εχω δοκιμασει πολλες καρτες και απο διαφορα δικτυα αλλα δεν.... δοκιμασα χτες να κανω software update αλλα λυση δεν υπηρξε.... ξερετε αν μπορω να κανω καποιο firmware update ετσι ωστε το κινητο να διαβαζει τις νεες sim ??? Σας ευχαριστω
dimitrisOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 τι νέες σιμ ειναι αυτες πρωτη φορα τις ακουω
nikoskon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το να σου έτυχε χαλασμένη SIM, δεν παίζει;
babinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το να σου έτυχε χαλασμένη SIM, δεν παίζει; 5 καινουριες ? τις δοκιμασα σε αλλο και ολα οκ! και η δικη μου της cosmote απο το iphone? τι νέες σιμ ειναι αυτες πρωτη φορα τις ακουω αν δεις σε καποιες οι χαραξεις τους πανω στο χρυσαφι ειναι διαφορετικες και μαλιστα και λιγο διαφορετικο μεγεθος...
dimitrisOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 αν δεις σε καποιες οι χαραξεις τους πανω στο χρυσαφι ειναι διαφορετικες και μαλιστα και λιγο διαφορετικο μεγεθος... α ΟΚ ευχαριστω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.