Προς το περιεχόμενο

συνδεση φορητου με full hd οθονη

akis_supernatural

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα! εχω ενα προβλημα με τη συνδεση του φορητου μου. το συνδεω μεσω vga και για τον ηχο με αλλο καλωδιο. το προβλημα ειναι οτι εχει θορυβο στην εικονα κανει καποιες γραμμες. λεπτες ειναι αλλα αν το προσεξεις ειναι σπαστικο. επισης εχω και λιγο θορυβο στον ηχο σαν ενα πολυ χαμηλο μπιπ. οταν δεν εχει ηχο η ταινια ακουγεται αυτο το συνεχομενο μπιπ. τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

το καλωδιο εινι μικρο 1 μετρο. το acer 5720 με την lg M2262D. βασικα το vga καλωδιο το ειχε η τηλεοραση οποτε μπορει να μην ειναι καλο. αλλα γιατι γινεται και με τον ηχο?

Δημοσ.

δεν εχει hdmi o φορητος. αλλα ειχα δοκιμασει με ενος φιλου και ολα ηταν μια χαρα οποτε η οθονη ειναι οκ

εχεις την δυνατοτητα αυτα τα καλωδιο να τα δοκιμασεις αλλου ;

σε αλλον υπολογιστη εννοω

Δημοσ.

δυστηχως οχι. δηλαδη λετε οτι φταινε τα καλωδια? βασικα μου φαινεται οτι ο ηχος εχει να κανει με το λαπτοπ. σα να κανει μια διεργασια ο υπολογιστης και αυξανει αυτος ο ηχος. αλλοτε ειναι πιο εντονος και αλλωτε πιο χαμηλος. δεν μπορω να καταλαβω.

Δημοσ.

δυστηχως οχι. παιζει να φταινε drivers ή καλωδιο ήχου? το εχω συνδεδεμενο στην εξοδο για ακουστικα απο το λαπτοπ και στην τηλεοραση στο line in(rgb/dvi) σωστα δεν ειναι?

Δημοσ.

δυστηχως οχι. παιζει να φταινε drivers ή καλωδιο ήχου? το εχω συνδεδεμενο στην εξοδο για ακουστικα απο το λαπτοπ και στην τηλεοραση στο line in(rgb/dvi) σωστα δεν ειναι?

Όχι δεν είναι σωστά η έξοδος για τα ακουστικά δεν έχει (καλή,για τηλεόραση)ενίσχυση αν δεν υπάρχει έξοδο για ηχεία πρέπει να πας σε εξωτερική κάρτα ήχου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...