Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται παλαβό το πόρισμα της έρευνας. θα περίμενε κανείς ότι ο περισσότερος κόσμος θα αγόραζε online ακριβώς αυτά τα είδη πληροφορικής. Όλα τους είναι αυστηρών προδιαγραφών, γνωρίζουμε ακριβώς τις δυνατότητές τους και ξέρουμε ακριβώς τί να περιμένουμε όταν το αγοράζουμε. Τί φόβο να έχεις, όταν παραγγέλνεις μία κάρτα γραφικών, αφού ξέρεις τί είναι, ξέρεις τί μπορεί να κάνει και η αγορά της δεν επηρεάζεται από κανέναν υποκειμενικό παράγοντα.

Εντάξει, είδη ένδυσης πχ το καταλαβαίνω να φοβάσαι να αγοράσεις online, αλλά και προϊόντα τεχνολογίας;

Δημοσ.

Μου φαίνεται παλαβό το πόρισμα της έρευνας. θα περίμενε κανείς ότι ο περισσότερος κόσμος θα αγόραζε online ακριβώς αυτά τα είδη πληροφορικής. Όλα τους είναι αυστηρών προδιαγραφών, γνωρίζουμε ακριβώς τις δυνατότητές τους και ξέρουμε ακριβώς τί να περιμένουμε όταν το αγοράζουμε. Τί φόβο να έχεις, όταν παραγγέλνεις μία κάρτα γραφικών, αφού ξέρεις τί είναι, ξέρεις τί μπορεί να κάνει και η αγορά της δεν επηρεάζεται από κανέναν υποκειμενικό παράγοντα.

Εντάξει, είδη ένδυσης πχ το καταλαβαίνω να φοβάσαι να αγοράσεις online, αλλά και προϊόντα τεχνολογίας;

Εγώ ας πούμε φοβάμαι μερικά καραγκιόζικα μαγαζιά(και για τα μεγάλα μιλάω) μην μου στείλουν μεταχειρισμένη/ανοιχτή συσκευασία κ άντε απέδειξε ότι δεν είσαι γίγαντας......

Δημοσ.

Μήπως είσαι λίγο εώς πολύ off topic;

Πάντως ναι το βιβλίο προγραμματισμού C που έχω το προτιμώ απο τους οδηγούς του internet γιατί δε θέλω να λιώσει ο εγκέφαλος μου μπροστά σε μια οθόνη όλη τη μέρα! Τουλάχιστον μέχρι να γινώ super duper και να πρέπει να αναζητήσω άλλες πηγές.

ναι ρε οκ, μην μασάς, απλά σου λέω τι επικρατεί...

όντως υπάρχουν "χαζοί" που κατεβάζουν e-books και τα διαβάζουν απο το PC, .... είναι πονοκέφαλος φίλε...

και τώρα αυτό που κάνουν στα σχολεία με τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι βλα**α, το βιβλίο δεν μπορεί να το αντικαταστήσει τίποτα... και όλα αυτά για εκσυχρονισμό είναι μπούρδες...

Δημοσ.

ναι ρε οκ, μην μασάς, απλά σου λέω τι επικρατεί...

όντως υπάρχουν "χαζοί" που κατεβάζουν e-books και τα διαβάζουν απο το PC, .... είναι πονοκέφαλος φίλε...

και τώρα αυτό που κάνουν στα σχολεία με τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι βλα**α, το βιβλίο δεν μπορεί να το αντικαταστήσει τίποτα... και όλα αυτά για εκσυχρονισμό είναι μπούρδες...

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να διαβάσω προσωπικά ηλεκτρονικό βιβλίο ολόκληρο... Ειδικά για κάτι ΕΚΤΟΣ ψυχαγωγίας. Θέλω να κρατάω τις σημειώσεις μου κλπ κλπ.... Ελπίζω να μην επικρατήσουν ποτέ τα ηλεκτρονικά βιβλία και δεν μπορούμε να αγοράσουμε τις κανονικές εκδόσεις.

Δημοσ.

να λιπον γιατι εν ετι 2011 οι κονσολες δουλευουν ακομη με drives κατα κυριο λογο και οι online αγορες σε ps3 και xbox360 υπαρχουν ως δευτερευον λυση

τωρα να γινω κακος και να πω πως οσει θελουν να παιζουν παιχνιδια απο δυσκατια να μηνουν σε κονσολες εποχης προ internet οστε να μην "οθουν" τοις εταιριες στην υιοθετηση δηθεν καινοτομων λυσεων τυπου blueray :mad:

εγώ πιστεύω ότι κονσόλες > πισι, άσε που τώρα με τα PS3/XBOX360 τα γραφικά είναι πολύ ανώτερα απο τον υπολογιστή, και το θεωρώ λίγο βλακεία να παίζεις στον υπολογιστή, κονσολες φτω, κάθεσε στον καναπέ, έχεις ολόκληρη τηλεόραση... ΓΓ, τώρα τον υπολογιστή σχετικά με παιχνίδια... κανα ον λινε .... είναι για τίποτα παιχνίδια DOTA/L2...

@nzepos

να το κοιτάξεις φίλε, και δεν στο λέω ειρωνικά, δεν μπορεί να τα λες αυτά...

κοίτα, αν είσαι 15-16-17 σε δικαιολογώ επειδή παρακινήσε απο διάφορα που βλέπεις

υπάρχουν πολλοί άθεοι που κάνουν πλύση εγκεφάλου στα μικρά( παράδειγμα το ράδιο αρβύλα με το σποτακι για τα Greeklish)

μιλάμε για το ράδιο αρβύλα τώρα, που τόσα μικρά το βλέπουν και θεοποιούν τους παρουσιαστές... και ότι λένε αυτοί είναι σωστό...

δεν θα πω τι πιστεύω για τα Greeklish, αλλα πείτε μου εσείς...

λέμε να μην γράφουμε Greeklish στο Facebook/Twiter που αυτά είναι International...

όταν όμως εδώ μέσα και σε άλλα σίτε κάνουμε αυτό

φασεμπουκλολ γτπ γρεεκλις οφφ τοπικ ον τοπικ ρεπλυ φορμάτ μικροσοφτ απντείτ λινεαγε ντοτα

μήπως αυτό είναι κατινιά? απαιτούμε να γράφουμε στα ελληνικά, αλλα δεν σεβόμαστε ξένες λέξεις και τα γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες...

λίγο off topick το παραπάνω, απλά σου είπα τι συμβαίνει, και σαν συμπέρασμα βγάζουμε ότι με αυτά που λες == "Δεν πας καλα" <-- χωρίς κακία...

ΥΓ: μην παρεξηγηθούμε κιολας , θα διαβάσεις ένα βιβλίο μικρό 100-200 σελίδες σε ηλεκτρονική μορφή πχ, για να μάθεις πως δουλεύει το πρότυπο πελάτης-εξυπηρετητής , πως και τι είναι το TCP/UDP...

μεμονωμένες περιπτώσεις...

δεν θα κάτσεις να μάθεις τα δίκτυα απο ebook, γιατί πολύ απλά

δεν έχει την ευκολία εύρεσης όπως το βιβλίο

σε πιάνει πολύ εύκολα πονοκέφαλος

σε πιάνει πονοκέφαλος με το Scrooling

και αλλα...

δεν είναι το ιδανικό περιβάλλον ο υπολογιστής... τεσπα... πολυ σάλιο χάλασα... λες και δεν ξέρετε εσείς ... εγω θα σας μάθω...

Δημοσ.

Δεν είμαι 15-16-17 πλέον (δυστυχώς) και μάλλον δεν κατάλαβες για ποιό πράγμα μίλησα. Δεν είπα ότι διαβάζω τα ηλεκτρονικά βιβλία σε PC. Ηλεκτρονικός αναγνώστης Amazon Kindle και γενικά e-readers με οθόνες e-ink, ψάξτα στο Google.

Και τελειώνω με το offtopic.

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι κονσόλες > πισι, άσε που τώρα με τα PS3/XBOX360 τα γραφικά είναι πολύ ανώτερα απο τον υπολογιστή, και το θεωρώ λίγο βλακεία να παίζεις στον υπολογιστή, κονσολες φτω, κάθεσε στον καναπέ, έχεις ολόκληρη τηλεόραση... ΓΓ, τώρα τον υπολογιστή σχετικά με παιχνίδια... κανα ον λινε .... είναι για τίποτα παιχνίδια DOTA/L2...

ναι οκ και αυτο το pc vs consoles τι σχεση εχει με το θεμα; :confused:
Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι κονσόλες > πισι, άσε που τώρα με τα PS3/XBOX360 τα γραφικά είναι πολύ ανώτερα απο τον υπολογιστή

Μόνο εσύ παίζει να το πιστεύεις

και το θεωρώ λίγο βλακεία να παίζεις στον υπολογιστή, κονσολες φτω, κάθεσε στον καναπέ, έχεις ολόκληρη τηλεόραση... ΓΓ, τώρα τον υπολογιστή σχετικά με παιχνίδια... κανα ον λινε .... είναι για τίποτα παιχνίδια DOTA/L2...

Νομίζω πως εδώ και αρκετά χρόνια δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης PC - τηλεόρασης..Έχω κάπου πρόχειρη μια GeForce 2 MX 200 με TV Out.

@nzepos

υπάρχουν πολλοί άθεοι που κάνουν πλύση εγκεφάλου στα μικρά

Εδώ θα απαντήσω κάνοντας quote εσένα.

δεν μπορεί να τα λες αυτά...

Gibberish about Greeklish

Μου φαίνεται ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά του "γράφω ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες" (Λάθος) από το "γράφω αγγλικά με λατινικούς χαρακτήρες" (Σωστό)

Δεν νομίζω ότι πρότεινε κάποιος να γίνεται το πρώτο..

ΥΓ: μην παρεξηγηθούμε κιολας , θα διαβάσεις ένα βιβλίο μικρό 100-200 σελίδες σε ηλεκτρονική μορφή πχ, για να μάθεις πως δουλεύει το πρότυπο πελάτης-εξυπηρετητής , πως και τι είναι το TCP/UDP...

μεμονωμένες περιπτώσεις...

δεν θα κάτσεις να μάθεις τα δίκτυα απο ebook, γιατί πολύ απλά

δεν έχει την ευκολία εύρεσης όπως το βιβλίο

σε πιάνει πολύ εύκολα πονοκέφαλος

σε πιάνει πονοκέφαλος με το Scrooling

και αλλα...

Έχω διαβάσει πολλές περισσότερες σελίδες βιβλία σε PC. Είναι κουραστικό, ναι, αλλά την παλεύω. Όσο για το που βρίσκεις πιο εύκολα κάτι, θες να μας πεις ότι εσύ σαν άνθρωπος βρίσκεις πιο γρήγορα και εύκολα κάτι από το search του PDF Reader.

απλά σου είπα τι συμβαίνει, και σαν συμπέρασμα βγάζουμε ότι με αυτά που λες == "Δεν πας καλα" <-- χωρίς κακία...

Μα είναι πασιφανές..

Ζητώ συγγνώμη..αλλά πραγματικά δεν κρατήθηκα!

Δημοσ.

Φιλε μου μην λες οτι νανε χωρις να ξερεις.. οι κονσολες λειτουργουν και αυτες με καρτες γραφικων οπως οι υπολογιστες. Δυστυχως ομως στις κονσολες δεν αναβαθμιζεις την καρτα γραφικκων κατι που γινεται στον υπολογιστη και σαφως υπαρχουν πολυ καλυτερες καρτες γραφικων για υπολογιστη. Οποτε την καλυτερη εμπειρια gaming μπορεις να την εχεις απο υπολογιστη ο οποιος σου δινει την δυνατοτητα να τον συνδεσεις παντου (τηλεωρσαση κ.α.) οπως επισης σου δινει την δυνατοτητα να του συνδεσεις και χιλιες δυο συσκευες επιπλεον πανω του..

Αλλα ξεφυγαμε τελειως απο το κεντρικο θεμα.

Συγνωμμη για το offtopic

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τον ίδιο βαθμό εμβάπτισης στην τεχνολογία.

Αν δεν σας αρέσουν τα digital πράγματα, μπράβο σας. Δικαίωμα σας.

Και δικαίωμα μας που δεν μας αρέσει ένα τεράστιο κουτί στο ράφι (που δεν έχει και χώρο πια), αλλά μας αρέσει ένα icon στη συλλογή μας. Και που μπορούμε να πάρουμε μια βιβλιοθήκη μαζί μας όπου πάμε και να διαβάζουμε ότι θέλουμε από αυτή ξάπλα με το ένα χέρι.

Πάντως τόσα άσχετα offtopic δεν έχω ξαναδεί μαζεμένα σε ένα thread. Δεν μπορούσα να λείπω και εγώ!

Επί του θέματος, εμπίπτω και εγώ σε αυτό που λέει η έρευνα. Ο λόγος είναι απλός. Αφού καταλήξω σε κάτι, το θέλω ΤΩΡΑ. Όχι όποτε τύχει. Τώρα. Άσε που δεν εμπιστεύομαι και πολύ καταστήματα και μεταφορικές. Όπου μπορώ, θέλω live πράμα.

Είναι ωραία η επαφή με ανθρώπους. Κάποιες φορές θυμάσαι και τη φύση σου έτσι.

Πρόσφατα άλλαξα πάροχο internet. Αν και ξίνισα αρχικά με αυτό που μου είπαν περί του πόσο θα μείνω χωρίς internet, ο υπάλληλος (που ήταν τεχνικός, όχι πωλητής - τυχαίο; δεν νομίζω) με εξυπηρέτησε τόσο πολύ που εγκατέλειψα τους ενδοιασμούς μου και προχώρησα στην αλλαγή. Λόγω κατάλληλου ανθρώπου. Και τελικά δεν έμεινα χωρίς internet δευτερόλεπτο.

Δημοσ.

Εμενα εξαρταται απο το τι θα αγορασεις και απο που,γιατι πρεπει να προσεχουμε κιολας!Μπορεις να βρεις και να αγορασεις με καρτα πρε - πειντ ( :ρ) να βρεις σι ντι μουσικης σε καλη τιμη και να στα φερουν,λεμε τωρα!Αρα δεν ειναι ολες οι αγορες "κακιες".Θα συμφωνησω στο θεμα του data,ειναι οντως ανουσιο να τα περνας σε σκληρους και να ζεις μετα με το φοβο μη παθει τιποτα ο σκληρος,ασε που μιας μιλαμε και για σι ντι μουσικης εχουν μακραν καλυτερη ποιοτητα απο τα mp3 και μετα η καλυτερη επιλογη βυνιλια...

Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα πάροχο internet. Αν και ξίνισα αρχικά με αυτό που μου είπαν περί του πόσο θα μείνω χωρίς internet, ο υπάλληλος (που ήταν τεχνικός, όχι πωλητής - τυχαίο; δεν νομίζω) με εξυπηρέτησε τόσο πολύ που εγκατέλειψα τους ενδοιασμούς μου και προχώρησα στην αλλαγή. Λόγω κατάλληλου ανθρώπου. Και τελικά δεν έμεινα χωρίς internet δευτερόλεπτο.

Μου φαίνεται ο καθενας λέει και τον πόνο του εδώ μέσα, όπου βρει(με όσα τραβάμε θα μου πεις με τους παλιοκυβερνώντες, όλοι κάπου θέλουμε να ξεσκάσουμε, γιατί λεφτά για ψυχολόγους δεν παίζουν κιόλας :devil: )... Ο τρόπος για το πώς θα το φέρει το θέμα βριιίσκεται....No offence! :mrgreen:

Πραγματικά, πού κόλλαγε στο θέμα του νήματος ο τεχνικός που σε έπεισε να πας στον εναλλακτικο πάροχο με τις online αγορές; :eek:

Δημοσ.

Μου φαίνεται ο καθενας λέει και τον πόνο του εδώ μέσα, όπου βρει(με όσα τραβάμε θα μου πεις με τους παλιοκυβερνώντες, όλοι κάπου θέλουμε να ξεσκάσουμε, γιατί λεφτά για ψυχολόγους δεν παίζουν κιόλας :devil: )... Ο τρόπος για το πώς θα το φέρει το θέμα βριιίσκεται....No offence! :mrgreen:

Πραγματικά, πού κόλλαγε στο θέμα του νήματος ο τεχνικός που σε έπεισε να πας στον εναλλακτικο πάροχο με τις online αγορές; :eek:

Ευχαριστώ που ακούσατε τον πόνο μου. (Εξάλλου είναι φοβερός ψυχολόγος τα fora.) Α και έφυγα από εναλλακτικό πάροχο, δεν πήγα σε.

Ένα επιχείρημα κατά των online αγορών είναι ότι έτσι παρακάμπτεις τον παράγοντα άνθρωπο.

Έδωσα ένα παράδειγμα για αυτό το επιχείρημα. Κατανοητό τώρα;

Τόσα offtopic είχε το post μου, σχετικά με το digital life. Το μόνο ontopic σε πείραξε εσένα; -_-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...