alexmm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μου αρέσει τελικά πολύ το Nook Color, και ψήθηκα να παραγγείλω ένα, ρισκάροντας και το τελωνείο. Ήθελα απλά να ρωτήσω κατ'αρχήν πόσο θα με δυσκολέψει η όλη διαδικασία του να το κάνω root για να γίνει full-fledged android. Έχω δει αρκετούς οδηγούς online και για να πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί. Κατά δεύτερον, πόσο καλά τα πάει με honeycomb; Είναι οκ για καθημερινή χρήση ή μένουμε σε 2.3; Γενικά ποιές οι εντυπώσεις από το συγκεκριμένο;
dimitrisOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 πρωτη φορα ακουω αυτο το nook color η honeycomb ειναι μια ωραια εκδοση των εχω δοκιμασει στο zte blade ! ειναι δυσκολη ομως αλλα αν εχεις χειρηστη τις αλλες εκδοσης δεν θα εχεις προβλημα για να κανεις μια συσκευη android root δεν ειναι δυσκολο απλος τρεχεις μια εφαρμογη και μετα τα κανει ολα αυτη !
forgotten Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον μια και το ειχα αγορασει εντελως καινουριο πριν το δωσω για netbook εχω να πω οτι ειναι υπεροχο,η οθονη του ειναι τελειας ποιοτητας και αριστης αποκρισης αμα το ξεκλειδωσεις εχει και bluetooth και usb host το οποιο σημαινει οτι μπορεις να παιξεις ταινιες απο φλασακια η να ενωσεις mouse η ακομα bluetooth gps η honeycomb ειναι σε πολυ καλο επιπεδο λειτουργικοτητας αλλα εγω θα σου προτεινα να το κανεις και dual boot για να χεις και καποια συμβατοτητα με παλιες εφαρμογες.ακομα οταν το παραγγειλεις πες τους να το δηλωσουν χαμηλης αξιας και δωρο,εμενα περασε τελωνειο δυστυχως και πληρωσα απο πανω 25 ευρω
alexmm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όντως, όλα reviews είναι ενθουσιώδη, και η σχετική κοινότητα πολύ ενεργή. Το μόνο κακό είναι ότι είναι US-only, με ότι συνέπειες έχει αυτό (βλ. την εμπειρία του forgotten)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.