Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Wireless του Thomson 585v8

siegfried_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα προβλημα με το wireless του Router Thomson 585v8. η κατάσταση έχει ως εξής

Στο επάνω σπίτι από το δικό μου (το πατρικό μου) έχω το 585v7, το wireless σε WPA2 και το λαπτοπ συνδέεται κανονικά.

Στο δικό μου σπίτι μόλις έβαλα internet και έβαλα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με το επάνω router, μέχρι και το key εκτός από το όνομα...

Δοκιμάζω λοιπόν να συνδεθώ στο v8 και μου ζητάει κλειδί (από κάτω στο ίδιο παράθυρο γράφει ότι μπορώ επίσης να συνδεθώ στο δίκτυο πατώντας το κουμπί του δρομολογητή???),το βάζω πατάω ΟΚ και μετά μου βγάζει πως δεν ήταν δυνατή η σύνδεση. Πατάω αντιμετώπιση προβλημάτων και μου ζητά να απενεργοποιήσω το δρομολογητή και να των ενεργοποιήσω πάλι. Το κάνω και πάλι τίποτα. Μετά ανοίγω στο λαπτοπ το παραθυράκι κάτω δεξιά, με τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα και όταν πάω το ποντίκι πάνω από το δίκτυο γράφει τύπο ασφάλειας WEP. Κοίταξα πάλι το router μου και έχω βάλει

Encryption: use WPA-PSΚ Encryption

Encryption Key: ..........

WPA-PSK Version: WPA+WPA2

Έχω ήδη δοκιμάσω να καταργήσω τη σύνδεση από το λαπτοπ και να ξαναρχίσω από την αρχή αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις πρωτα το channel στο οποιο εκπέμπει το router σου... Όσο για το ότι το στα windows σου λέει ότι είναι σε WEP dont worry συμβαίνει συχνά (αθάνατη MS).

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις πρωτα το channel στο οποιο εκπέμπει το router σου... Όσο για το ότι το στα windows σου λέει ότι είναι σε WEP dont worry συμβαίνει συχνά (αθάνατη MS).

Ούτε αυτό έπιασε...αν κάνω reset το router και τα πάρω από την αρχή θα πιάσει λέτε;

Δημοσ.

Κάνε ενα reset στο router απο πίσω απο το κουμπάκι και πέρνα κωδικούς κτλπ παλι να δουμε

Έκανα reset απο το κουμπακι και παλι τζιφος με encryption WPA.Δουλεψε ομως με WEP που ουτε με αυτο δουλευε πριν.Θα το δουλεψω ετσι τωρα και θα το ψαξω λιγο ακομα μπας και βρω καποια λυση!

Δημοσ.

εχω παρατηρησει ενα παραξενο με windows 7 και το thomson μερικες φορες.οταν πας να συνδεθεις σου βγαζει ενα μυνημα να βαλεις το Pin number και αν δεν θες αυτο να βαλεις τοτε να κανεις κλικ απο κατω και να δωσεις το wpa/wpa2.και πολλες φορες δεν ξερω αλλα δεν πετυχαινει.το pin το γραφει αποκατω απο το ρουτερ αλλα το θεμα ειναι οτι αμα αλλαξεις κωδικο δεν ξερω αν το pin παραμενει ιδιο η που το βρισκεις.αυτο πρεπει να γινεται λογικα λογω καποια ρυθμισης στο ρουτερ που ισχυει στο wep αλλα οχι στο wpa.δεν ξερω αν ειναι θεμα του wps(wireless protected setup) δεν ξερω αν το κλεισεις τι θα γινει.το ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχα καταφερει κατι οσο θυμαμαι.αυτο με το κουμπακι που σου λεει να πατησεις ειναι παλι για το wps.υποτιθεται οτι πατας το κουμπι αλλαζει χρωμα το ring μπροστα και αναβοσβηνει πορτοκαλι.μετα πας στο Pc ενεργοποιεις το wps εκει και συνδεεται αυτοματα χωρις κωδικο.σου δινει καποιο χρονο μεχρι να κανεις ολο αυτο και θα βλεπεις το ring να ειναι πορτοκαλι.οταν συνδεθει θα παψει να ειναι πορτοκαλι το ring.ring εννοω εκει που ειναι μπροστα το κουμπακι με το σημα του wireless γυρω γυρω εχει κατι σαν φωτακι.μπορεις να το δοκιμασεις και ετσι.σε wep δεν το ζηταει αυτο για αυτο συνδεεσαι κανονικα.δεν νομιζω οτι φταιει το καναλι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Δημοσ.

και δεν ειμαι σιγουρος αν θα κλεισεις το wps αν θα αλλαξει κατι.δεν εχω ευκαιρο μηχανημα με windows 7 για να το δοκιμασω.thomson εχω.

Δημοσ.

εχω παρατηρησει ενα παραξενο με windows 7 και το thomson μερικες φορες.οταν πας να συνδεθεις σου βγαζει ενα μυνημα να βαλεις το Pin number και αν δεν θες αυτο να βαλεις τοτε να κανεις κλικ απο κατω και να δωσεις το wpa/wpa2.και πολλες φορες δεν ξερω αλλα δεν πετυχαινει.το pin το γραφει αποκατω απο το ρουτερ αλλα το θεμα ειναι οτι αμα αλλαξεις κωδικο δεν ξερω αν το pin παραμενει ιδιο η που το βρισκεις.αυτο πρεπει να γινεται λογικα λογω καποια ρυθμισης στο ρουτερ που ισχυει στο wep αλλα οχι στο wpa.δεν ξερω αν ειναι θεμα του wps(wireless protected setup) δεν ξερω αν το κλεισεις τι θα γινει.το ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχα καταφερει κατι οσο θυμαμαι.αυτο με το κουμπακι που σου λεει να πατησεις ειναι παλι για το wps.υποτιθεται οτι πατας το κουμπι αλλαζει χρωμα το ring μπροστα και αναβοσβηνει πορτοκαλι.μετα πας στο Pc ενεργοποιεις το wps εκει και συνδεεται αυτοματα χωρις κωδικο.σου δινει καποιο χρονο μεχρι να κανεις ολο αυτο και θα βλεπεις το ring να ειναι πορτοκαλι.οταν συνδεθει θα παψει να ειναι πορτοκαλι το ring.ring εννοω εκει που ειναι μπροστα το κουμπακι με το σημα του wireless γυρω γυρω εχει κατι σαν φωτακι.μπορεις να το δοκιμασεις και ετσι.σε wep δεν το ζηταει αυτο για αυτο συνδεεσαι κανονικα.δεν νομιζω οτι φταιει το καναλι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Θα δοκιμασω και θα σου πω. Παρατηρησα και κατι ακομα ομως. Τωρα που το κλειδωμα ειναι σε WEP και ολες οι συσκευες συνδεονται κανονικα (iphone και λαπτοπ) το λαμπακι του wireless (το μεσαιο επανω) ειναι αναμενο μονιμα κοκκινο-πορτοκαλι...

Επισης σκεφτηκα αφου δεν μπορω να βαλω κλειδωμα WPA να το αφησω free αλλα να κανω το εξης, να ορισω ποιες mac addresses θα επιτρεπεται να συνδεονται στο δικτυο βαζοντας τις 2 των συσκευων μου και ετσι να αποκλεισω οποιον αλλο προσπαθησει να συνδεθει. Με λιγα λογια να φαινεται ελευθερο αλλα να μην μπορει να συνδεθει κανεις εκτος απο τις συσκευες που εχω ορισει εγω. Το προβλημα μου ειναι οτι στο Thomson δεν μπορω να βρω που μπορει να γινει αυτο!

Δημοσ.

Θα δοκιμασω και θα σου πω. Παρατηρησα και κατι ακομα ομως. Τωρα που το κλειδωμα ειναι σε WEP και ολες οι συσκευες συνδεονται κανονικα (iphone και λαπτοπ) το λαμπακι του wireless (το μεσαιο επανω) ειναι αναμενο μονιμα κοκκινο-πορτοκαλι...

Επισης σκεφτηκα αφου δεν μπορω να βαλω κλειδωμα WPA να το αφησω free αλλα να κανω το εξης, να ορισω ποιες mac addresses θα επιτρεπεται να συνδεονται στο δικτυο βαζοντας τις 2 των συσκευων μου και ετσι να αποκλεισω οποιον αλλο προσπαθησει να συνδεθει. Με λιγα λογια να φαινεται ελευθερο αλλα να μην μπορει να συνδεθει κανεις εκτος απο τις συσκευες που εχω ορισει εγω. Το προβλημα μου ειναι οτι στο Thomson δεν μπορω να βρω που μπορει να γινει αυτο!

α.καλυτερα wep παρα κλειδωμα με Mac.ειναι λιγο ιστορια για τις mac address.το λαμπακι ειναι κοκκινο οταν ειναι free.πορτοκαλι οταν ειναι με wep και πρασινο οταν ειναι με wpa.to mac filtering σπαει ευκολα και δεν θυμαμαι αν μπορεις να το κανεις μεσα απο το web interface.εχει κατι ρυθμισεις αλλα ενας ειχε πει οτι δεν λειτουργει σωστα.δεν το εχω δοκιμασει γιατι πολυ απλα η θα εβαζα wep η καλυτερα wep με mac filtering.

δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα μηπως στρωσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...