Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ειδα σημερα το τελευταιο εργο του kevin smith. Αρκετα καλο, 8/10 απο μενα. Πολλα ειδη μεσα, παντως και τρομο νιωθεις και γελας και εχει και μπαμ μπουμ. Δειτε το μονο και μονο για τον parks. To γαμωτο ειναι οτι δεν καθισα στο q&a μετα την προβολη λογω υποχρεωσεων http://www.youtube.com/watch?v=uJ1v6oFHefc Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2011 από Toufas
ScarletK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Κι εμένα μου άρεσε. O Parks όντως ήταν creepy bastard. Με κούρασε λίγο στην ομιλία, γιατί επέλεξε να το κάνει ως μία τεράστια σκηνή και δεν μου άρεσαν τα πολλαπλά πλάνα σε κάθε φάτσα συνέχεια. Το έκανε για να δείξει το είδος των "μπουμπουκιών" που είχε για ποίμνιο, αυτοί οι τύποι που ακούνε righteous wrath και γυρνάνε και κοιτάνε το ταίρι τους και χαμογελάνε, ή κουνάνε πάνω κάτω το κεφάλι όταν ακούνε τον άλλο να λέει "Ι fear God". Με μπούκωσε λιγάκι. Από το σημείο που αρχίζει το pew pew δεν μπορώ να πω. Μου άρεσε πολύ επίσης που έβαλε τον teenager (που είναι το αγαπημένο σύμβολο του Smith) να ρίχνει τα καντήλια του στην άλλη χωρίς να είναι πλέον ανήμπορος από τον φόβο. Εκτιμώ και κατά κάποιο τρόπο που κάνει την κριτική του στις υπηρεσίες. Γενικά αποφεύγει τέτοια θέματα, ή μάλλον τα καλύπτει/σπάει με αστείες στιγμές/υπερβολές όπως έγινε και με το red state, αλλά δεν είναι και λίγο να επιλέγει να εμφανίσει ως χασάπηδες τους πράκτορες. Έχουμε δει training day και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά επιλέγει να σου δείξει την αλαζονεία και όλη την διαδικασία του πως παίρνεται μια απόφαση. Αλλά και πως την φέρνουμε στα μέτρα μας. Και χρησιμοποιεί σε επίπεδο συνωμοσίας πλέον το ιερό "σύμβολο" του τυπά με την tactical uniform για να κάνει ότι να ναι. Είναι δοσμένο ίσως υπερβολικά αλλά όπως και να 'χει βρίσκεται μέσα στην ταινία. Και γι'αυτό το λόγο νομίζω τελειώνει όπως τελειώνει η ταινία. Γιατί ο Kevin-άκος θέλει να στην πετάξει την σπόντα, αλλά δε θέλει ούτε να γίνει πολύ σοβαρός ούτε να σε διώξει από το σινεμά με βαρύ κεφάλι. Τέλος, να πω και τον πραγματικό λόγω που άξιζε η ταινία. "Η σκηνή" καταλαβαίνεις Toufa my dear boy(!) ποια εννοώ φαντάζομαι, απλά με έστειλε (20 secs pure creepiness, έστειλε το μυαλό μου σε περίεργες βόλτες). Το πως οδήγησε τα πράγματα εκεί, αλλά και η υλοποίηση, κατάφερε και μου σήκωσε την τρίχα. Δεν το περίμενα με τίποτα, ήμουν και με ακουστικά (κάτι που με έκανε να εκτιμήσω όλες τις σφαίρες που έσκαγαν στα ράφια όταν μιλούσε ο Parks με μια γυναίκα στο σπίτι) ήμουν και σόλο αργά το βράδυ και απλά μου πεσε το σαγόνι. Την αναφέρω ως "Η σκηνή" για τα ρεμάλια που διαβάζουν spoilers! Όχι ρε, να κάτσετε να δείτε την ταινία! Κρίμα που δεν μπόρεσες να μείνεις για το Q&A. Αν και απ'όσο θυμάμαι τον έχεις ξαναδεί. Είναι στάνταρ ότι και η ταινία να μη σου αρέσει το μπλα μπλα του Kevin Smith μάλλον δε θα το αντισταθείς. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2011 από ScarletK
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 τον είδα πιο νωρίς στο plus one live που κάνανε! σύμφωνο ότι ήταν μεγάλη η σκοινί του μονολόγου για ποια σκηνή λες ακριβώς γιατί μπερδεύτηκα!! τον ξαναβλεπω φεβρουαριο 3 φορες σιγουρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Τέλεια νέα! Πολύ χάρηκα, γιατί ούτως ή άλλως θα την έβλεπα. Τώρα που είναι και καλή...
ScarletK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 για ποια σκηνή λες ακριβώς γιατί μπερδεύτηκα!! χοντρό spoiler, για το καλύτερο σημείο της ταινίας Την σκηνή που ήχησε η σάλπιγγα. Μετά από όλη την αδικία και τους φόνους που γίνονται στην ταινία, το τελευταίο προπύργιο που είναι η αστυνομία στην συγκεκριμένη περίπτωση, αντί να κάνει το σωστό, δολοφονεί δύο αθώους. Και εκείνη την στιγμή τσουπ, Apocalypse! Ή έτσι νομίζαμε. Η φάτσα του Goodman όλα τα λεφτά. Μοντέρνος άνθρωπος, χωμένος μέσα στη ζωή του με τα μπούνια, με την "σχετική" ηθική του και το στυλ με έχει σκληρύνει η ζωή, είμαστε ένας βούρκος, έρχεται αντιμέτωπος με τον Θεό και την κρίση. Πραγματικά τα έσπασε. Ξαφνικά λέει ρε μήπως έλεγαν αλήθεια και θα έπρεπε να προσέχω τι κάνω στη ζωή μου γιατί υπάρχει θεός; Και ενώ ξέρει μετά ότι είναι μούφα, στο debrief ακόμα είναι σοκαρισμένος και φαίνεται ότι για λίγο καιρό έστω θα είναι επηρεασμένος, από τον φόβο που του προκάλεσε το chance ή το ψέμα ότι υπάρχει θεός και θα κριθεί για τις πράξεις του. "...disobeyed a direct order from your superior." , "I did, and i have no excuse thats gonna mean anything here". Αυτή η φράση εξηγεί τα πάντα . Έλεγα στους φίλους μου κτλ, για την σκηνή, αλλά τώρα που κάθομαι και γράφω καταλαβαίνω πόσο γαμάτο ήταν το μπλέξιμο που έκανε. Μπράβο στο παιδί! Πραγματικά στο πρώτο "βρρ" μου σηκώθηκε η τρίχα με το headset.
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα μου αρεσε πολυ το στυλ band of brothers στους σκωτομους. Ουτε ηρωισμοι ουτε τιποτα, απο το πουθενα μπαμ και παρτον κατω. Το ξυπνημα του goodman ηταν copy paste απο το fargo! Και ο goodman και ο parks πρεπει να παρουν υποψηφιοτητα για οσκαρ παντως.
ScarletK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι όντως καταλαβαίνεις όταν ξεκινάει το πιστολίδι ότι δεν πρόκειται να χαριστεί, οι σφαίρες σκοτώνουν και δεν λογαριάζουν γνωστές φάτσες και πρωταγωνιστές.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Το είδα πριν από λίγο. Καλό! Κατ' αρχάς, ωραίες ερμηνείες! Όπως πάντα ο Kevin Smith βρίσκει τον τρόπο να πιάνει θέματα που σε απασχολούν και να σε βάζεις να σκέφτεσαι - συζητάς, άσχετα με το πόσο καλά κατέχει το αντικείμενο του (άλλωστε δεν ισχυρίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο, για οτιδήποτε). Η παρουσίαση, κάνει πάντα την ταινία ενδιαφέρουσα. Το μόνο που μου ξενίζει κάπως στην ταινία, είναι πως γενικά δε δείχνει τόσο σοβαρή ανά διαστήματα (μέσα από λεπτομέρειες), με αποτέλεσμα να μην έχεις πάντα την αίσθηση ότι αυτό που βλέπεις είναι αληθινό, παρόλο που προσπαθεί πολύ να έχει ένα documentary feeling. Κοινώς, φαίνεται σε έναν βαθμό ότι αυτό που βλέπεις είναι οι απόψεις ενός blogger, με την αντίστοιχη (μη) εγκυρότητα. Ελπίζω πως έγινα κατανοητός.
GeorgeVls Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το είδα πριν από λίγο. Καλό! Κατ' αρχάς, ωραίες ερμηνείες! Όπως πάντα ο Kevin Smith βρίσκει τον τρόπο να πιάνει θέματα που σε απασχολούν και να σε βάζεις να σκέφτεσαι - συζητάς, άσχετα με το πόσο καλά κατέχει το αντικείμενο του (άλλωστε δεν ισχυρίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο, για οτιδήποτε). Η παρουσίαση, κάνει πάντα την ταινία ενδιαφέρουσα. Το μόνο που μου ξενίζει κάπως στην ταινία, είναι πως γενικά δε δείχνει τόσο σοβαρή ανά διαστήματα (μέσα από λεπτομέρειες), με αποτέλεσμα να μην έχεις πάντα την αίσθηση ότι αυτό που βλέπεις είναι αληθινό, παρόλο που προσπαθεί πολύ να έχει ένα documentary feeling. Κοινώς, φαίνεται σε έναν βαθμό ότι αυτό που βλέπεις είναι οι απόψεις ενός blogger, με την αντίστοιχη (μη) εγκυρότητα. Ελπίζω πως έγινα κατανοητός. Αν έπαιρνε τόσο σοβαρά τον εαυτό της η ταινία όσο λες και με την θεματολογία αυτή τότε θα μιλούσαμε για cult. Ήταν τόσο φλου όσο έπρεπε. Μου άρεσε και εμένα. Πολύ καλή! Με έβαλε στο τρυπάκι να δω και τις υπόλοιπες ταινίες του. Με ποια να ξεκινήσω?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Χμ... ναι, δεν έχεις άδικο. Μάλλον με το Clerks. Κατά τη γνώμη μου μπορείς να τις δεις με τη σειρά. Δύσκολα θα βαρεθείς. Αν δε σκοπεύεις να το κάνεις, να δεις όπως και δήποτε Chasing Amy και Dogma.
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ναι με την σειρα που τις εκανε δες τες. Ο ανθρωπος ξερει να γραφει πολυ καλα (μεταξυ αλλων)
mrpink Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το Chasing Amy το παίζει σήμερα η ΕΤ1. Μάλλον η καλύτερη ταινία του
nickarmy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 μολις τελείωσε , 7/10 μια χαρούλα για να περάσει η ώρα ευχάριστα μολις τελείωσε , 7/10 μια χαρούλα για να περάσει η ώρα ευχάριστα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Για το Chasing Amy μιλάς ή για το Red State;
nickarmy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 για τον τίτλο του θέματος ... για τον τίτλο του θέματος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα