Προς το περιεχόμενο

Νile

chrisv.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωστό death metal συγκρότημα που για μένα έχει ένα +.Και βέβαια είναι ο ντράμερ τους!Πρόκειται για τον Γιώργο Κόλλια,και δεν σας απευθύνομαι σαν μουσικόφιλος,ή μεταλλάς ή ντράμερ!Έχω όμως την εντύπωση οτι έδωσε έξω το μήνυμα οτι και η Ελλάδα βγάζει μουσικούς!Πιθάνοτα βεβαίως κάποιοι που ακούνε τέτοια μουσική να μην τους ξέρουν και πολύ καλά!Κάνουν πολύ καλή πορεία έξω και κάνουν συνεχώς περιοδείες!Όσοι θέλτε ρίξτε μια ματιά στο Youtube.όλοι οι απόψεις φυσικά ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

Μετά το Darkened, έγιναν του σωρού.

Κατά τα άλλα, νομίζω περισσότερη γαλανόλευκη μούρη πουλάμε με τον Gus G που παίζει στον Ozzy.

Δημοσ.

Απο μη-ηλεκτρονικα,

Nightstalker (stoner)

One hour before the trip (post-rock)

Βανδαλούπ(punk)

Σμέρνα(punk)

Ωχρά Σπειροχαίτη(Rock,Μελοποιημενη ΠΟιηση,punk επιρροες ενιοτε)

Απο ηλεκτρονικα

Spyweirdos(IDM,Ambient,Minimal,Experimental)

Peekay Tayloh (IDM)

Jaia (Goa-Trance, το ενα μελος)

Opsis (Dark psy/Psy-tech)

Δημοσ.

@Lucifer....Σόρρυ άλλα δεν μπορώ να συμφωνήσω(αν κατάλαβα βέβαια καλά αυτό που είπες) οτι έχει να κάνει ο Κόλλιας με το "promotion" της Ελλάδας...Επαναλαμβάνω αν κατάλαβα καλά!Αν το έχεις ψάξει λίγο είναι ταλεντάρα!Είναι respect ο George ρε παιδίιιιιιι μου!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Είπα 'γω ότι δεν είναι καλός; Απ' τους sickening φαινόταν πόση μπάλα ξέρει το παλικάρι, φτύνει και δέρνει. Απλώς επειδή ο όζη είναι πιο mass consumption προϊόν απ' τους Nile, θεωρώ πως η ελλάδα προβάλλεται περισσότερο από εκεί. Καπάκια από κάτω, ρότη κράηστ.

Δημοσ.

Είπα 'γω ότι δεν είναι καλός; Απ' τους sickening φαινόταν πόση μπάλα ξέρει το παλικάρι, φτύνει και δέρνει. Απλώς επειδή ο όζη είναι πιο mass consumption προϊόν απ' τους Nile, θεωρώ πως η ελλάδα προβάλλεται περισσότερο από εκεί. Καπάκια από κάτω, ρότη κράηστ.

Αααα ναι!Συμφωνώ μαζί σου!Ο Gus ήταν το Νο 1 της προβολής της χώρας!Τωρά μιλόντας σαν ντράμερ ο Κόλλιας ήταν ο πρώτος που φιλοξένησε το περιοδικό Modern Drummer,όπως και ο Gus G που έκανε πάταγο με διαφημίσεις κλπ!Εγώ προσωπικά χαίρομαι για όλους αυτους (Μπόκος,Κόλλιας,Gus κ.α) γιατί έριξαν "τάπες" σε πολλούς απο το εξωτερικό που έκραζαν τα μπουζούκια,και έλεγαν οτι μόνο αυτό ξέρει να κάνει η Ελλάδα σε θέμα μουσικής!Σε γενικές γραμμές είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες...Και μετά απο Nile,Ozzy,Rotting ακολουθούν Firewind,/Outloud και πάει λέγοντας ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...