Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω στην ιδιαιτερότητα... αν δεν είσαι διαφορετικός από τον μέσο άνθρωπο αν δεν έχεις ζήσει πρωτόγνωρα πράματα/συναισθήματα η ακραία τότε είναι πολύ δύσκολο να αγγίξεις τον άλλο..

εξάλλου η πλειοψηφία των μεγάλων καλλιτεχνών είτε ήταν ομοφυλόφιλοι είτε αλκοολικοί είτε τοξικομανής είτε όλα μαζί....

δεν νομίζω αυτό να είναι απλά μια σύμπτωση. όχι πως αποκλείω την αντίθετη περίπτωση.. δηλαδή ένας 100% <<"normal">> άνθρωπος να είναι καλλιτέχνης αλλα σίγουρα η οποιαδήποτε είδους ιδιαιτερότητα λειτουργεί σαν "boost" στο συγκεκριμενο χωρο.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν και έχω ενστάσεις με τον όρο <<ρατσισμός>> (τον αντικαθιστώ με το <<επιλογή>>) για να είμαι εντός θέματος, θα τον δεχτώ.

Δεν ξέρω, αν είναι της μόδας να αποστρέφεται μέρος του κοινού έργα καλλιτεχνών που έχουν τρόπο ζωής που <<εκτροχιάζεται>> από τις <<ράγες>> που διαγράφουν μια <<τροχιά>> πολιτικά ορθή και αποδεκτή από τις μικροαστικές αντιλήψεις και τις κοινωνικές συμβάσεις.

Δεν θέλω να πω τα γνωστά cliché <<ο καθένας έχει δικαίωμα...>> κλπ κλπ, που το μόνο που δείχνουν είναι προσπάθεια υπεκφυγής ή αδιαφορία, αλλά μένοντας πιστός στο αρχικό ερώτημα αν <<συμφωνούμε>>, προσωπικά, είχα πολύ συντηρητικότερες απόψεις όταν ήμουν μικρός, οι οποίες αμβλύνονται όσο μεγαλώνω, και το πέπλο της σοφίας καταπνίγει τις προκαταλήψεις μου.

Με λίγα λόγια, αν ο καλλιτέχνης καταφέρνει με το έργο του να ξεπεράσει τη δυναμική που έχει το <<ελάττωμά>> του στο συλλογικό <<πρέπει>>, τότε λίγο θα μας απασχολεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...