Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι ρατσισμός,εσύ είσαι υπερβολικός.Ο Brian Eno δεν είναι.Ούτε οι Ash Ra Tempel.Δηλαδή είναι καλό να είσαι εξαρτημένος και είσαι ρατσιστής αν είσαι εναντίων των εξαρτημένων και των σαδιστών;

Andrea, οι περισσοτεροι της psychedelic/space και kraut σκηνης ειχαν εμπειριες με παρανομες ουσιες ... Το ιδιο κ πολλοι της ηλεκτρονικης

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ρατσισιτκό είναι;Και εγώ είμαι εναντίον των ομοφυλόφιλων και των ομοφυλοφιλόφιλων.Ακόμα λίγο θα πούμε ρατσιστικό να μην αποδεχόμαστε κάποιον που θυσιάζει μωρά και είναι σαδομαζοχιστής και σκοτώνει όλο τον κόσμο και βιάζει και άλλα παρόμοια.

Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ ενός ομοφυλόφιλου και ενός που βιάζει/σκοτώνει (hint: ο ένας βλάπτει κάποιον, ο άλλος όχι), έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου...

Δημοσ.

Πολυ wtf τοπικ.

Γραφεις "ρατσιστικες αποψεις για καλλιτεχνες" και μπαινω εχοντας κατα νου οτι θα διαμαρτυρεσε γι' αυτες, ενω, στ' αληθεια, ποσταρεις οντως ρατσιστικες αποψεις... δικες σου :lol: :lol: :lol:

καλύτερα τα wtf κλπ,κλπ να μην εμπλέκονται!Αν πάλι φίλε μου διαφώνεις οκ,να το δεχτώ!χαχα...κάνε όμως μια χάρη και πες μου που στο καλό φέρθηκα ρατσιστικά???οέο?

Δημοσ.

Ειναί απλό το ποστ!Έχει γίνει της μόδας αν ο καλλιτέχνης είναι τοξικομανής,ομοφυλόφιλος κλπ,να μην τον ξανακούσω!Ποιος συμφωνεί???

Eιναι καθαρα προσωπικο το θεμα και ο καθενας θετει τις δικες του διαχωριστικες γραμμες.Και οι ευαισθησιες αλλαζουν οταν το προβλημα αγγιζει και εμας τους ιδιους.Μπορει πχ ο τοξικομανης να γινεται αποδεχτος (γιατι στο κατω κατω τον εαυτο του καταστρεφει ) αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο θα ισχυε το ιδιο για εναν παιδεραστη η βιαστη , ποσο μαλλον αυτον της διπλανης πορτας σου .Αν θα συνεχιζες να τον ακους η να αγοραζεις τα cd του για..χαρη της Τεχνης.Αναλογα λοιπον τα παραπανω και συμφωνα με τις αξιες του καθενος , τα βιωματα και τον τροπο ζωης..θα ακουσεις απο υστερικες κραυγες για τα συγχρονα προτυπα μεχρι ''ανετους'' που θελουν εκ του ασφαλους να βιωσουν...τους προσωπικους δαιμονες του καλλιτεχνη. :P

Δημοσ.

[παραμορφωμένη φωνή]Είναι αλήθεια πως πολλοί μουσικοί κάνουν χρήση ουσιών, αλλά πολλοί που δεν είναι στο χώρο μιλάνε χωρίς να ξέρουν. Δεν είναι πάντα επιλογή του ατόμου να κάνει χρήση, συχνά το προστάζει η ίδια η δουλειά. Είμαι κιθαρίστας σε μια black progressive experimental mathcore jazzy metal μπάντα και υπάρχουν lives που πολύ απλά, δεν "βγαίνουν" χωρίς ουσίες. Μιλάω κυρίως για παρακεταμόλη.[/παραμορφωμένη φωνή]

Δημοσ.

[παραμορφωμένη φωνή]Είναι αλήθεια πως πολλοί μουσικοί κάνουν χρήση ουσιών, αλλά πολλοί που δεν είναι στο χώρο μιλάνε χωρίς να ξέρουν. Δεν είναι πάντα επιλογή του ατόμου να κάνει χρήση, συχνά το προστάζει η ίδια η δουλειά. Είμαι κιθαρίστας σε μια black progressive experimental mathcore jazzy metal μπάντα και υπάρχουν lives που πολύ απλά, δεν "βγαίνουν" χωρίς ουσίες. Μιλάω κυρίως για παρακεταμόλη.[/παραμορφωμένη φωνή]

Δηλαδή το panadol είναι ναρκωτικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...