Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναί απλό το ποστ!Έχει γίνει της μόδας αν ο καλλιτέχνης είναι τοξικομανής,ομοφυλόφιλος κλπ,να μην τον ξανακούσω!Ποιος συμφωνεί???

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναί απλό το ποστ!Έχει γίνει της μόδας αν ο καλλιτέχνης είναι τοξικομανής,ομοφυλόφιλος κλπ,να μην τον ξανακούσω!Ποιος συμφωνεί???

Αν εκτιμάς τον καλλιτέχνη πραγματικά ως Καλλιτέχνη τότε αυτά δεν σε επιρεάζουν...

Το ίδιο ισχύει και με τους ανθρώπους.

Δημοσ.

Προφανως και διαφωνω 100% ... Η τεχνη ειναι τεχνη.

Αν ειναι drughead γουσταρω ακομα περισσοτερο

Δημοσ.

Έτσι είναι!Εγώ ψάχνω ακόμα ένα άρθρο που είχα δει,για τον κόσμο που είχε στις συναλίες του ο Mercury των Queen πρίν ανακοινώσει οτι είναι ομοφυλόφιλος και μετά!Μιλάμε για τεράστια διαφορά/Περίπου το 50% δεν ξαναπήγε σε συναυλία του.Άκρως ρατσιστικό,για μένα...

Δημοσ.

Τι ρατσισιτκό είναι;Και εγώ είμαι εναντίον των ομοφυλόφιλων και των ομοφυλοφιλόφιλων.Ακόμα λίγο θα πούμε ρατσιστικό να μην αποδεχόμαστε κάποιον που θυσιάζει μωρά και είναι σαδομαζοχιστής και σκοτώνει όλο τον κόσμο και βιάζει και άλλα παρόμοια.

Δημοσ.

Προφανως και διαφωνω 100% ... Η τεχνη ειναι τεχνη.

Αν ειναι drughead γουσταρω ακομα περισσοτερο

Είσαι ρατσιστής με τους ξενέρωτους :P

Τι ρατσισιτκό είναι;Και εγώ είμαι εναντίον των ομοφυλόφιλων και των ομοφυλοφιλόφιλων.Ακόμα λίγο θα πούμε ρατσιστικό να μην αποδεχόμαστε κάποιον που θυσιάζει μωρά και είναι σαδομαζοχιστής και σκοτώνει όλο τον κόσμο και βιάζει και άλλα παρόμοια.

πρέπει να κάνεις πλάκα έτσι; ΠΡΕΠΕΙ!

Δημοσ.

άρα και σε θέματα μουσικής υπάρχει αυτός ο ρατσισμός?Καλοδεχούμενη η άποψη σου...Αν και να σε ενημερώσω οτι κάποιοι τραγουδιστές είναι ομοφυλόφιλοι,άλλοι είναι αλκοολικοί,άλλοι είναι εξαρτημένοι! ^_^

Δημοσ.

άρα και σε θέματα μουσικής υπάρχει αυτός ο ρατσισμός?Καλοδεχούμενη η άποψη σου...Αν και να σε ενημερώσω οτι κάποιοι τραγουδιστές είναι ομοφυλόφιλοι,άλλοι είναι αλκοολικοί,άλλοι είναι εξαρτημένοι! ^_^

Δεν είναι ρατσισμός,εσύ είσαι υπερβολικός.Ο Brian Eno δεν είναι.Ούτε οι Ash Ra Tempel.Δηλαδή είναι καλό να είσαι εξαρτημένος και είσαι ρατσιστής αν είσαι εναντίων των εξαρτημένων και των σαδιστών;

Δημοσ.

Πολυ wtf τοπικ.

Γραφεις "ρατσιστικες αποψεις για καλλιτεχνες" και μπαινω εχοντας κατα νου οτι θα διαμαρτυρεσε γι' αυτες, ενω, στ' αληθεια, ποσταρεις οντως ρατσιστικες αποψεις... δικες σου :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Πολυ wtf τοπικ.

Γραφεις "ρατσιστικες αποψεις για καλλιτεχνες" και μπαινω εχοντας κατα νου οτι θα διαμαρτυρεσε γι' αυτες, ενω, στ' αληθεια, ποσταρεις οντως ρατσιστικες αποψεις... δικες σου :lol: :lol: :lol:

Σαν να είναι ρατσιστής κάποιος που δεν δέχετε σαν role model ένα ναρκωμανή καννίβαλο που τρώει κόκκαλα νεκρών.

Δημοσ.

Σαν να είναι ρατσιστής κάποιος που δεν δέχετε σαν role model ένα ναρκωμανή καννίβαλο που τρώει κόκκαλα νεκρών.

Ειμαι ανωριμος, αλλα οχι αρκετα ωστε να ξεκινησω σοβαρη συζητηση μαζι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...