Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Steel U i323-432

Visual

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην καλησπερα σας!Δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα στο σωστο section αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο.

Προσφατα αγορασα το συγκεκριμενο laptop Link και αντιμετωπιζω ενα προβλημα οταν προσπαθω να παιξω το Grand Theft Auto IV.Ενω λοιπον εχω τσεκαρει πως οι απαιτησεις του συστιματος μου ειναι αρκετες για να σηκωσουν το παιχνιδι συμφωνα με τα requirments που βρηκα στο νετ,οταν ρυθμιζω την αναλυση του παιχνιδιου υψηλοτερη απο την ελαχιστη,το παιχνιδι κολλαει στο loading.Εχω παρατηρησει πως τερμα κατω στις ρυθμησεις αναλυσης εκει που λεει resource usage μου εχει μονο 59 mb απο τα 1.7 gb που διαθετει η καρτα μου!Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω την καρτα μου να δωσει το μεγιστο ποσο που διαθετει?Επισις επειδη ειναι καινουργιο το μηχανημα σκεφτηκα μηπως υπαρχουν καποιοι drivers η καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω.Οποιαδηποτε απαντηση θα με βοηθουσε αρκετα παιδια.Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Καταρχην καλησπερα σας!Δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα στο σωστο section αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο.

Προσφατα αγορασα το συγκεκριμενο laptop Link και αντιμετωπιζω ενα προβλημα οταν προσπαθω να παιξω το Grand Theft Auto IV.Ενω λοιπον εχω τσεκαρει πως οι απαιτησεις του συστιματος μου ειναι αρκετες για να σηκωσουν το παιχνιδι συμφωνα με τα requirments που βρηκα στο νετ,οταν ρυθμιζω την αναλυση του παιχνιδιου υψηλοτερη απο την ελαχιστη,το παιχνιδι κολλαει στο loading.Εχω παρατηρησει πως τερμα κατω στις ρυθμησεις αναλυσης εκει που λεει resource usage μου εχει μονο 59 mb απο τα 1.7 gb που διαθετει η καρτα μου!Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω την καρτα μου να δωσει το μεγιστο ποσο που διαθετει?Επισις επειδη ειναι καινουργιο το μηχανημα σκεφτηκα μηπως υπαρχουν καποιοι drivers η καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω.Οποιαδηποτε απαντηση θα με βοηθουσε αρκετα παιδια.Ευχαριστω προκαταβολικα!

Εχεις πολυ αδυναμη καρτα γραφικων για να τρεξει το παιχνιδι. Συγκεκριμενα ειναι 246% πιο αδυναμη απο την καρτα γραφικων που θελει το παιχνιδι για να παιξει σε καλη αναλυση.
Δημοσ.

Δηλαδη δεν αρκει να ειναι 1gb που στα recommended requirments λεει 512?Το μεγιστο που μπορει να δωσει στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι 59mb?

Δημοσ.

Καταλαβα... Μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη και οικονομικη καρτα γραφικων που να κουμπωνει στο συγκεκριμενο λαπτοπ,για να μπορεσω να παιξω αξιοπρεπως το παιχνιδι(επειδη ειμαι λιγο ασχετος και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια παλι και δωσω τσαμπα λεφτα)?

Δημοσ.

Nαι, δυστυχως δεν μπορεις να αλλαξεις καρτες γραφικων σε laptop...το πολυ πολυ να βαλεις καμια ram ή σκληρο δισκο.

Δημοσ.

Δυστυχως βιαστηκα χωρις να γνωριζω πολλα απο καρτες γραφικων και τα λοιπα,και οπως ειπε και το παλικαρι παραπανω,μαλλον θα μαζεψω χρηματα για να παρω κονσολα.Οπως και να χει σας ευχαριστω ολους για τον χρονο που διαθεσατε για να μου απαντησετε! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...