Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)αμα ανηξεις 7 καρτελες στο youtube στο firefox και εχεις το after effect αναμενω παει κρασαρε ο υπολογιστης..(και δεν θελω οχι δεν! ετσι ειναι την εχω παθει αρκετες φορες)

easurit) για web design!

οσο για τον ανανεωμένο chrome.. δεν μπορω να πω οτι με ενδιαφερει και τοσο η γραφει κωδικα c στο browser υπαρχει και η dev++ :P

Τι εννοείς? Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει και κρασάρει?

14 youtube + 3 tabs (insomnia, ingr, pathfinder), Photoshop, After Effects (Δουλεύτηκαν για λίγη ώρα και PS και AE ενώ τα 14 video του youtube παίζαν (οχι οτι θα συμβεί σε πραγματικές συνθήκες αυτό.. αλλά οκ)

Που κολλάει το dev++? Εχεις καταλάβει(?) οτι δε χρησιμοποιείς τον browser σαν IDE για να γράψεις κώδικα, αλλά τρέχεις c/c++ (και έπονται κι άλλες γλώσσες) που ήδη έχεις κάνει compile..

post-86359-0-34193900-1316340483_thumb.jpg

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι εννοείς? Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει και κρασάρει?

14 youtube + 3 tabs (insomnia, ingr, pathfinder), Photoshop, After Effects (Δουλεύτηκαν για λίγη ώρα και PS και AE ενώ τα 14 video του youtube παίζαν (οχι οτι θα συμβεί σε πραγματικές συνθήκες αυτό.. αλλά οκ)

Που κολλάει το dev++? Εχεις καταλάβει(?) οτι δε χρησιμοποιείς τον browser σαν IDE για να γράψεις κώδικα, αλλά τρέχεις c/c++ (και έπονται κι άλλες γλώσσες) που ήδη έχεις κάνει compile..

θα ηθελα πολυ να εβγαζα και εγω ενα screen shot αλλα θελει hard reset μετα απο αυτο το κολλημα...

εξαλου και οι ιδοι προγραμματιστες του mozilla λενε οτι εχει προβλημα κατανομης της μνημης.

Link

Δημοσ.

oτι ναναι.

δεν εχει προβλημα κατανομης μνημης.εχει προβλημα με την απελευθερωση της μνημης,οταν κλεινεις η εχεις ανενεργα tabs.

γιατι δεν βαζεις το Firefox 7 beta5 με το memory fox addon,να δεις αν θα ξανακολησει;

αν και κατι μου λεει,το profile σου μαλλον θελει καθαρισμα...

Δημοσ.

@@ σταθερη ειναι,πριν λιγο μου κρασαρε με 2 insomnia tabs ανοιχτα και χωρις να τρεχω τπτ αλλο και τα φρηζαρισματα φρηζαρισματα

Να ρωτήσω κάτι; Αυτή τη νέα έκδοση πρέπει να την κατεβάσεις ο ίδιος; Δε μου έχει έρθει ειδοποίηση στον περιηγητή γι'αυτό ρωτάω

πατας το γαλλικο κλειδι πανω δεξια και about chrome η σχετικα με τον chrome

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Αυτή τη νέα έκδοση πρέπει να την κατεβάσεις ο ίδιος; Δε μου έχει έρθει ειδοποίηση στον περιηγητή γι'αυτό ρωτάω

δεν πρεπει να εχει βγει ακομα επισημα.στα software sites δεν εχει ανεβει ακομη η νεα εκδοση.

Δημοσ.

@@ σταθερη ειναι,πριν λιγο μου κρασαρε με 2 insomnia tabs ανοιχτα και χωρις να τρεχω τπτ αλλο και τα φρηζαρισματα φρηζαρισματα

πατας το γαλλικο κλειδι πανω δεξια και about chrome η σχετικα με τον chrome

Εμενα παλι, με 5 tabs ανοιχτα και 1 youtube να παιζει, δεν εφαγε το παραμικρο κολλημα.

Μηπως φταιει κατι αλλο?

Δημοσ.

Τόση ώρα στις ειδήσεις διαβάζω όλο flame vs threads. Βαρέθηκα.

Μα γιατί ακόμα και αυτοί που προτείνουν εφαρμογές στο Linux λένε ΤΑ linux? Ήμαρτον! :devil:

Για πείτε, έχει βγει κάτι άλλο σαν τον Chromium? Ξέρετε, μόνο goodness. A, λάθος, ένα chrome plus έχω. Να τον πετάξω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...