Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για κατευασμα απο megaupload

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαχρχει κανα προγραμμα για να βαζω τα λινκ απο το megaupload και να τα κατευαζει μονο του δηλαδη να εχω 10 λινκ κατευαζει το πρωτο μετα το δευτερο κ.τ.λ

σαν το jdowldoader?

Δημοσ.

κανει και για megaupload ??? ροταω μηπως δεν κανει αυτοματο μεγαθπλοαδ και θελει αδεια καθε φορα απο μενα για να ξεκινισει το download..

Δημοσ.

τι ενοεις κωδικους εγω λεω για τα 40 sec που βγενουν για να κανεις το download δεν μοθ βγαζει κατι αλλο μετα...

Δημοσ.

Τα 40 sec είναι θέμα του megaupload δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ,αν βάλεις λίστα με πολλά Link θα τα κατεβάσει πάντως ένα-ένα σιγά-σιγά.

Δημοσ.

αυτο δεν με νοιζει αυτο ειναι αωστε που θελω να κανω δηλαδη εχω 10 λινκ κατευαζει το ενα μετα το αλο και μετα το αλλο σιγα σιγα?αλλα ολα ετσι?

Ναι δουλευει ευχαριστω φιλε

Δημοσ.

τελικα το megaupload μεχρι 150kb καευαζει υπαρχει κανας τροπος να ανεβει η αν μπορο να παρω λογαριασμο μεσο paysafe??

Δημοσ.

Χθες έπιανα σταθερά ταχύτητα 1,7 MB/s από Megaupload, ως free user, με το JDownloader. Παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα download είναι η ταχύτητα της γραμμής, η ποιότητα της γραμμής, αλλά και η χρονική στιγμή (ώρες αιχμής ή όχι).

Δημοσ.

Κοιτα εδω, ειναι και για MU και για rapid και ολα που δεν εχουν Capcha!! :mrgreen:

Εσυ απλα βαλε τα λινκς :rolleyes:

Και τα λεφτα της συνδρομης φατε σουβλακια!! :P

που να κοιταξω?

Δημοσ.

Κάποιο λάθος πρέπει να έχεις κάνει. Το jd κατεβάζει άνετα από mu (και rs, hf, fs, wu κτλ) και μάλιστα κάνει extract το αποτέλεσμα και αν το επιλέξεις σου κλείνει και το Pc όταν τελιώσει. Κάτι άλλο φταίει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...