marios_geo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τα δύο αντικείμενα δεν είναι σε ίδια κατηγορία, αλλά ο λόγος που τα συγκρίνων είναι για να περάσω κάποιες ώρες σε πτήσεις, η αν για κάποιο λόγο δεν έχω το laptop μαζί μου. Γενικά είχα στο παρελθόν το archos 101 ( το οποίο και έδωσα διότι η οθόνη ήταν απαράδεκτη), και η παραγελεία μου για το hp touchpad είναι ακόμη σε αναμονή. Έπεσε το μάτι μου στο ps vita, και αυτό που με κέρδισε είναι η τιμή. Κάποιες παρατηρήσεις: το tablet που είχα με κάλυπτε για ψυχαγωγία, όσο ήμουν σε κάποιο wi-fi δίκτυο. Όταν ήμουν εκτός δικτύου, δεν έβρισκα και πολλά να κάνω με αυτό (και τα παιχνίδια του ήταν βαρετά). Οποτε το έκλεινα. Με λίγα λόγια, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αναπαραγωγή ταινιών, μουσικής και παιχνιδιών (με έμφαση όταν δεν έχω πρόσβαση σε δίκτυο). Το θετικό του ps vita είναι η τιμή, και το αρνητικο η διάρκεια μπαταρίας. Για τα tablet, εκτός από παιχνίδια κάνεις πολλές χρήσεις. Τί γίνεται όμως αν δεν έχει δίκτυο; Τί άλλο χρησημοποιείτε εσείς; Για πείτε καμιά γνώμη. Υ.Γ. Γενικά για διάβασμα, έχω το amazon kindle, που με καλύπτει.
guardianx71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Απότι διάβασα για το vita όταν θα έρθει από το νέο έτος , θα έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις εξωτερική μπαταρία που θα του προσθέτει άλλες 3-5 ώρες ανάλογα με την χρήση. Τώρα όσων αφορά την χρήση για ταινίες θα σε γελάσω καθώς ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει φορητή κονσόλα για αυτό το σκοπό . Αν και το βρίσκω λίγο δύσκολο να είναι ικανοποιητική η θέαση σε μία οθόνη τέτοιου μεγέθους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.