Προς το περιεχόμενο

IOMEGA Prestige 750gb USB 3.0 portable. 54.90

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αλλαζει την γνωμη μου αυτο! Ειδικα αφου θα μπορουσα να παρω 2 με τα 54€! Παντως, για να λεμε και το σωστο, ειναι καλη τιμη!

android.png

Δημοσ.

Ειναι τελειος αλλη περιπτοση αυτη.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να παρεις με 54€ 2 σε 2,5! Ειναι 3,5 και δεν εχει καμια σχεση. Αν και κατα κυριο λογο αν ειδες εκανα παραθεση τον φιλο που ποσταρε 3,5...

Δημοσ.

ειπα ρε παιδια, για 2,5", usb3, 750gb, ειναι πολυ καλη τιμη!

απλα σε συγκριση με την προσφορα του 3.5", usb2, 1ΤΒ στα μισα, νομιζω δεν παιζεται!! παιρνεις 2TB αποθηκη με τα χρηματα του 2,5"..! αυτο ειπα..απλως!!

και σιγα το usb3 σε εξωτερικο δισκο-αποθηκη!!

Δημοσ.

...

μα το usb3 εχει νοημα μονο σε εξωτερικο δισκο-αποθηκη !!

πουθενα αλλού !

σε μικρομεταφορες αρχειων δεν υπαρχει πρακτικη διαφορα, σε μεταφορες μεγαλων αρχειων φαινεται η τ-ε-ρ-α-σ-τ-ι-α διαφορα στον χρονο.

(φυσικά για οποιον ο χρονος εχει σημασια)

Δημοσ.

Αναλόγος με τις προτεραιότητες που θέτει ο καθένας ο δίσκος είναι είτε ακριβός είτε φτηνός. Για μένα που δεν θέλω 2.5αρη δίσκο να τον μετακινώ συχνά είναι ακριβός. Με τα ίδια παίρνω 2 ΤΒ SATA2. Για κάποιον όμως που μεταφέρει συχνά αρχεία και θέλει και ταχύτητα είναι μια κανονική τιμή.

Δημοσ.

Λοιπον γιατι ο καθενας μπενει μου φενετε γιατι δεν εχει τι να σχολιασει...

ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΣ 2,5 USB 3.0 ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ μονο σε αυτην την κατηγορια γεμιζουμε το φορουμ OFFTOPIC

Αν ειναι να συγκρινουμε και με εσωτερικους και με SSD...

Ειναι portable δεν χριαζετε ρευμα ειναι 750gb , USB 3.0 ... σε αυτην την κατηγορια ειναι οτι φτηνότερο και επώνυμο υπαρχει!

Αν οχι τοτε ναι ποσταρετε κατι αναλογο.. αλλα οχι ασχετα προιοντα!

Δημοσ.

τον πηρε κανεις? κι αν μπορει, να τον μετρησει σε usb2 και σε usb3 θυρες, ωστε να δουμε αν οντως εχει διαφορα?

Δημοσ.

Λοιπον γιατι ο καθενας μπενει μου φενετε γιατι δεν εχει τι να σχολιασει...

ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΣ 2,5 USB 3.0 ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ μονο σε αυτην την κατηγορια γεμιζουμε το φορουμ OFFTOPIC

Αν ειναι να συγκρινουμε και με εσωτερικους και με SSD...

Ειναι portable δεν χριαζετε ρευμα ειναι 750gb , USB 3.0 ... σε αυτην την κατηγορια ειναι οτι φτηνότερο και επώνυμο υπαρχει!

Αν οχι τοτε ναι ποσταρετε κατι αναλογο.. αλλα οχι ασχετα προιοντα!

Ουφ πάλι καλά και το διάβαζα από την αρχή και έλεγα ούτε ένας χριστιανός δεν θα το πει?!?! Πήγε και μου πέταξε τον Verbatim o άλλος. ΕΙΝΑΙ 2,5", ΜΙΚΡΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δημοσ.

Ουφ πάλι καλά και το διάβαζα από την αρχή και έλεγα ούτε ένας χριστιανός δεν θα το πει?!?! Πήγε και μου πέταξε τον Verbatim o άλλος. ΕΙΝΑΙ 2,5", ΜΙΚΡΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Απο την αρχη τα λεω αλλα που... αυγα με ντοματες συγκρινουν

ειπα ρε παιδια, για 2,5", usb3, 750gb, ειναι πολυ καλη τιμη!

απλα σε συγκριση με την προσφορα του 3.5", usb2, 1ΤΒ στα μισα, νομιζω δεν παιζεται!! παιρνεις 2TB αποθηκη με τα χρηματα του 2,5"..! αυτο ειπα..απλως!!

sta 80+ mb/s ...

δηλαδη εσυ που θελεις ακριβος το usb3? σε εσωτερικο????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...