lak10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια γεια σας νομιζω οτι αρχιζει και τα παιζει η καρτα γραφικων μου η οποια ειναι η nvidia 9800 gtx ξαφνικα σβηνει η οθονη και δεν παιρνει σημα η εμφανιζονται artifacts στην οθονη η καμια φορα γυριζει σε 256 χρωματα οριστε και οι θερμοκρασιες απο το Everest
rafail1994 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τρέξε ένα furmark αν και από αυτά που λες πρέπει να είναι η κάρτα γραφικών
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ειναι η κάρτα αρχίζεις με ενα καθάρισμα απο σκόνη και αλλαγής πάστας μήπως και φτιάξουν καθόλου τα πράγματα
lak10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια παρηγγειλα αυτη την καρτα προτιμησα υλοποιηση της Asus γιατι εχω και Asus μητρικη θελω να ρωτησω σχετικα με τις θερμοκρασιες ο επεξεργςστης μου (intel q9300) σε idle εχει 58 βαθμους κελσιου ειναι καλα? και η καρτα που απεβιωσε ειχε σε idle 66 βαθμους κελσιου ειναι καλες οι θερμοκρασιες?
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι καθολου καλες.
lak10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 τι μπορω να κανω για να βελτιωσω τις θερμοκρασιες εννοειται οτι καθαριζωβ το pc απο σκονες τωρα εγω εχω ενα ανεμηστηρακι στο πλαι του case που βαζει αερα και ενα απο πισω που βγαζει τι αλλο μπορω να κανω για να βελτιωσω τις θερμοκρασιες? να αλλαξω ψυκτρα στον επεξεργαστη?
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο κουτι εχεις?για αρχη εαν δεν θελεις να αλλαζεις ψυχτρα,αλλαξε μονο την παστα του επεξεργαστη. Θα σου ελεγα να κανεις το ιδιο και στην καρτα γραφικων.Δεν ειναι δυσκολο.
lak10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 το κουτι δεν ειναι μαρκας ειναι ενα απλο κουτι.
lak10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 εχει εναν στο πλαι και εναν στο πισω μερος
rafail1994 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργο ή οι ανεμιστήρες είναι για πέταμα η χρειάζεσαι και άλλη πάστας cpu,gpu
lak10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 παιδια γεια σας νομιζω οτι αρχιζει και τα παιζει η καρτα γραφικων μου η οποια ειναι η nvidia 9800 gtx ξαφνικα σβηνει η οθονη και δεν παιρνει σημα η εμφανιζονται artifacts στην οθονη η καμια φορα γυριζει σε 256 χρωματα οριστε και οι θερμοκρασιες απο το Everest παιδια τελικα ακουστε τι εγινε την επομενη μερα το pc δεν εδειχνε καθολου εικονα. λεω και εγω θα χαλασε η καρτα γραφικων παω και παιρνω μια nvdia gtx 560ti παω να την βαλω αλλα το pc δεν ανοιγε τελικα ειχει καει η μητρικη στο μεταξυ καθαρισα την 9800gtx της αλλαξα και παστα και παιζει κανονικα. τελικα εγω αυτο που καταλαβα οτι εγινε ειναι το εξης η μητρικη ηταν στα τελευταια της και απλα η 9800gtx ηθελε καθαρισμα και αλλαγη παστας. βεβαια αυτο που με μπερδεψε ειναι το οτι τα artifacts τα παρουσιαζε και στο ανοιγμα του pc πριν μπει στα windows και δεν ανεβαζε θερμοκρασια εσας ποια η γνωμη σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα