Προς το περιεχόμενο

Ups και δασμος

darthinvader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον για να μπω κατευεθειαν στο θεμα το πακετο εχει αξια 248 ευρω αυτο γραφει πανω ποσο θα πληρωσει τελωνειο εχει μεινει εκει 1 μερα ποσο θα πληρωσω στο τελωνειο???το πακετο ειναι απο αμερικη....... :fear: ...

Δημοσ.

πολυ σκουρα τα πραγματα,θα πληρωσεις αρκετε φιλε μαλλον! γιατι στο εστειλε με ups και οχι με usps για να τα γλιτωνες μαλλον?

Δημοσ.

Θα ελεγα τουλαχιστον €150

150ευρω με κοροιδευεις???? αυτο δεν γινετε .... αν καποιος παει και τα εκτελωνησει ποσο θα πληρωσει καποιος συγγενης αν παει... καταρχας γινεται αυτο???

Δημοσ.

γιατι να σε κοροιδευει; το ποσο δεν ειναι καθολου παραλογο.

καθολου παραλογο... οταν πληρωσα 100 ευρω μεταφορα και 250 ευρω το προιον ????? :mad:

Δημοσ.

για παραγγελια προιοντος αξιας 75€ με ups μου ζητησανε για να εκτελωνιστουν 150€ και τα εστειλα πισω! νομιζω θα σου ζητησουν απο 220€ και πανω.προσπαθησε να επικοινωνησεις με τον πωλητη και να πανε πισω φιλε!

Δημοσ.

για παραγγελια προιοντος αξιας 75€ με ups μου ζητησανε για να εκτελωνιστουν 150€ και τα εστειλα πισω! νομιζω θα σου ζητησουν απο 220€ και πανω.προσπαθησε να επικοινωνησεις με τον πωλητη και να πανε πισω φιλε!

μπα βλεπω να ζητανε 150 ευρω και σε εμενα αντωμεταξυ πρεπει να περιμενω μεχρι την δευτερα ....

Δημοσ.

Φιλε εισαι πολυ δυσκολος.Το κακο ειναι οτι ακομα και τα μεταφορικα μετρανε στο τελωνειο και με την ups δεν την γλυτωνεις με τιποτα.Να σου πω 2 φορες που την πατησα εγω.Για δεμα 50$ μου ζητουσαν 120 ευρω και για δεμα 120$ 180 ευρω.

Δημοσ.

Οι δασμοι ειναι πολυ μικροι αυτο που μετραει κυριως ειναι το φπα. Οποτε αν το εκτελωνισει καποιος γνωστος σου υπολογισε να πληρωσεις περιπου το 30% της αξιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...