Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση gaming pc (Απο amazon)

Nahock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είδα μια σύνθεση που είχε προτείνει κάποιος (ο rafail νομίζω) μερικά threads πριν και θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω τα κομμάτια αυτά στο amazon. Είναι για ένα φίλο μου στην Αλβανία ο οποίος θα τα παραγγείλει ο ίδιος από κει.

Σκληρό δίσκο δεν προτείνω από amazon διότι πιστεύω πως είναι αρκετά ευαίσθητος στις μεταφορές απ' ότι τα υπόλοιπα μέρη.

Διαθέτει 550€ και εάν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα πείτε μου.

Ram

Cpu

Mobo

Gpu

Psu

DvdRw

Hdd

Οθόνη: Dell U2311H

Τι διαφορά θα είχε το σύστημα αυτό εάν βάζαμε μια 6870?

Στο amazon βρήκα αυτά:

Ram

Cpu

Mobo

Gpu

DVDrw

To τροφοδοτικό δε το βρίσκω. Η οθόνη είναι αυτή εδώ;

Δημοσ.

ειναι απο το αμερικανικο αμαζον και νομιζω θα πληρωσεις τα κερατα σου σε τελονειο...

επισης την dell την βρισκεις 170€ απο ελλαδα :)

sorry τωρα ειδα οτι ειναι για αλβανια

Δημοσ.

Για ποια χρηση ειναι το pc και ποια οθονη εχει ;

Rafail είναι αποκλειστικά για παιχνίδια. Οθόνη θα πάρει την Dell U2311H. Τα 550€ είναι μόνο για τον πύργο.

Δημοσ.

Ram

Cpu

Mobo

Gpu

Psu

DvdRw

Παιδιά μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος εάν αυτά που έχω διαλέξει στο amazon είναι συμβατά μεταξύ τους για να προχωρήσω σε παραγγελία;

Ρωτώ γιατί μπορεί να έχω επιλέξει κάτι λάθος, πχ με το τροφοδοτικό θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τάση ή μόνο τα βύσματα αλλάζουν;

Δημοσ.

Ram

Cpu

Mobo

Gpu

Psu

DvdRw

Παιδιά μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος εάν αυτά που έχω διαλέξει στο amazon είναι συμβατά μεταξύ τους για να προχωρήσω σε παραγγελία;

Ρωτώ γιατί μπορεί να έχω επιλέξει κάτι λάθος, πχ με το τροφοδοτικό θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τάση ή μόνο τα βύσματα αλλάζουν;

Universal AC input from 90~264V. No more hassle of flipping that tiny red switch to select the voltage input!

Μονο βύσμα!Και τα υπόλοιπα είναι μια χαρά!

Δημοσ.

Στο ξαναείπαν παραπάνω αλλά επαναλαμβάνω. Μην πάρει από Amazon.com. Θα χρεωθεί μεταφορικά και τουλάχιστον εδώ Ελλάδα αρκετά για τελωνείο (δεν ξέρω τι παίζει Αλβανία). Από Amazon.co.uk έχει δωρεάν μεταφορικά και καθόλου τελωνείο (πάλι για Ελλάδα μιλάω).

Δημοσ.

Στο ξαναείπαν παραπάνω αλλά επαναλαμβάνω. Μην πάρει από Amazon.com. Θα χρεωθεί μεταφορικά και τουλάχιστον εδώ Ελλάδα αρκετά για τελωνείο (δεν ξέρω τι παίζει Αλβανία). Από Amazon.co.uk έχει δωρεάν μεταφορικά και καθόλου τελωνείο (πάλι για Ελλάδα μιλάω).

Θα τα στείλει σε φίλο στην Αμερική και εκείνος μετά θα του τα πάει ο ίδιος οπότε δεν πληρώνει μεταφορικά, το αν μπορεί να τα περάσει αεροπορικώς σφραγισμένα μέσα σε βαλίτσες δε το γνωρίζω.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά.

Δημοσ.

Παλικάρια σορρυ που επεμβαίνω στο τοπικ αλλα για να μην δημιουργώ καινουριο..

Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά απο amazon.uk είναι σίγουρο οτι δεν έχει μεταφορικά?

Γιατί εγώ βλέπω οτι για Ελλάδα έχει 25 pounds μεταφορικά..

Τι παίζει?Και πάλι σορρυ..

Δημοσ.

απ'οσο ξερω πανω απο 25 pounds ειναι δωρεαν τα μεταφορικα για ελλαδα αν και δεν εχει και φοβερες τιμες σε σχεση με εδω..

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, για ΟΛΑ τα προϊόντα που πουλάει το ίδιο το AMAZON (αλλά και κάποιοι πωλητές) όταν η παραγγελία σου είναι πάνω από 25 λίρες, τότε είναι δωρεάν τα μεταφορικά. Είναι τα προϊόντα που γράφει από κάτω Super Free Delivery.

Προσοχή, γιατί τα 25 είναι ανά πωλητή. Δηλαδή αν πάρεις κάτι με 20 λίρες από το Amazon, και άλλα 10 από άλλον πωλητή που και αυτός γράφει Super Free Delivery, τότε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η δωρεάν αποστολή, παρ' ότι η παραγγελία σου είναι πάνω από 25. Σε χρεώνει ο καθένας τα μεταφορικά του. Σε κάθε περίπτωση, στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας, πριν στείλεις το αποστολή σου βγάζει τα μεταφορικά. Οπότε το ελέγχεις πριν το στείλεις.

Επίσης άλλα 2 πραγματάκια να προσέχεις:

- Η τελική τιμή είναι κατάτι προσαυξημένη από αυτήν που βλέπεις. Είναι η διαφορά του ΦΠΑ που έχουμε με Αγγλία 19->23

- Οι περισσότεροι πωλητές κάνουν έκπτωση στα μεταφορικά όταν πάρεις πολλά πράγματα από τους ίδιους. Δεν προσθέτεις δηλαδή τα μεταφορικά του κάθε προϊόντος.

Οπότε καταλαβαίνεις, για να δεις τι θα πληρώσεις τελικά πας τα στάδια της παραγγελίας μέχρι τέλος. Αν σε ικανοποιεί πατάς το send.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...