KilliK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 εχω καποια icons τα οποια θελω να τα κανω colorize δηλαδη αλλαγη στις hue,saturation,lighting τιμες της εικονας. χρησιμοποιω το gimp αλλα αυτο κανει colorization ανα layer και οχι ολα τα layers μαζι.εχει ομως ενα plugin,to gimp animation plugin, το οποιο υποτιθεται το κανει αυτο,αλλα δεν δουλευει καλα. ξερετε ενα τροπο μεσω photoshop,paint.net η καποιο αλλο software με το οποιο να να μπορω να κανω colorize ολα τα layers των icons ταυτοχρονα;
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει λόγος που δεν κάνεις της αλλαγές αυτές απλά στο τελικό αποτέλεσμα;; Αν μιλάμε δηλαδή για .ico απλά το φορτώνεις σε όποιο θες και τα αλλάζεις εύκολα.
KilliK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 το ico αρχειο εχει μεσα πολλαπλα images,καθενα με διαφορετικο resolution. θελω να κανω colorization σε ολες αυτες τις εικονες που περιεχονται στο icon file. και επειδη εχω αρκετα icon files θα μου παρει πολυ ωρα αν κανω colorization μια,μια το καθε image στο καθε αρχειο.
orotoi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 αν δε σε νοιάζει να τα έχεις μετά σαν layers κάνε flat image και παίξε στο τελικό.. Αλλιώς: έχοντας επιλεγμένο το πρώτο layer, πας Layer -> *New Adjustment Layer -> Hue/Saturation και δημιουργείτε έτσι ενα layer πάνω πάνω οπου απο το menu που σου βγάζει Adjustments αλλάζεις hue/saturation/lightness και έχει επίδραση σε όλα τα απο κάτω layers. *Αν δε σου βγάζει το new adjustment layer πάτα κάτω κάτω Show all menu items.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.