Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού έως 550 ευρώ

gas_83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι για σύνθεση (μόνο κουτί) περίπου έως 550 ευρώ και αποκλειστικά από το e-shop.

Δεν αποκλείω AMD αλλά εάν καταφέρω να πάρω Intel θα είμαι περισσότερο ικανοποιημένος γιατί, το κουτί αρχικά θα χρησιμοποιηθεί για δουλειές γραφείου (Win7, Office, κλπ) και αργότερα (σε 1 χρόνο) και για παιχνίδια.

Οπότε σκέφτομαι να πάω σε i5-2500K (που έχει ενσωματωμένη GPU) και όταν έρθει η ώρα αγοράζω κάρτα γραφικών.

Μήμη θα ήθελα 8 GB, Μητρική με USB 3.

Οθόνη (19"), πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι υπάρχουν.

Λειτουργικό (Win 7 64bit) θα βάλω εγώ.

Έχω φτιάξει μια σύνθεση με i5 και θα ήθελα τη πολύτιμη βοήθειά σας.

Έχουμε και λέμε:

Τροφοδοτικό: XILENCE 580W RED WING SERIES PSU 54 euro

ή LC-POWER LC6550GP2 V2.2 550W SILENT GIANT GREEN POWER 62 euro

Mobo: ASUS P8H67-M LE REV3.0 95 euro

CPU: INTEL CORE I5-2500K 3.30 GHZ LGA1155 - BOX 202 euro

RAM: KINGSTON KVR1333D3N9K2/8G 8GB (2X4GB) PC3-10600 VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT 60 euro

Case: COOLER MASTER ELITE 330 55 euro

ή GIGABYTE LUXO M1000 40 euro

ή MAXCUBE VORTEX 3620 BLACK 40 euro

HDD: HITACHI 500GB DESKSTAR 7K1000.C HDS721050CLA362 SATA2 40 euro

DVD: LG GH22NS70 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK 18 euro

Δημοσ.

Για τις επιλογές σου

Λάθος πρώτο: eshop

Λάθος δεύτερο: 2500k με μητρική Η67

Μόνος σου μπορείς να τον συναρμολογήσεις ή θες να κάνει τη δουλειά το κατάστημα;

Δημοσ.

Για τις επιλογές σου

Λάθος πρώτο: eshop

Λάθος δεύτερο: 2500k με μητρική Η67

Μόνος σου μπορείς να τον συναρμολογήσεις ή θες να κάνει τη δουλειά το κατάστημα;

Δυστυχώς το eshop είναι μονόδρομος!!!

Γιατί να μην βάλω H67 chipset στον 2500k, αφού όπως γράφω, θέλω την GPU του επεξεργαστή, τι εννοείς;

Μπορώ να τον συναρμολογήσω και μόνος μου αλλά δεν θα με χάλαγε εάν το έκανε δωρεάν το κατάστημα!

Δημοσ.

Γιατί αργότερα θα παίξεις και games. Το 2500k αφού θα τον πάρεις θα τον κλοκάρεις υποθέτω σε ένα χρόνο. Αρα κοιτάς Ζ68 μητρική που είναι και νέο chipset. Τώρα για το θέμα μονόδρομος στο eshop;;;;

Εχεις δει διαφορά τιμών με άλλα καταστήματα και έχεις ακούσει τα νέα του;

Δημοσ.

Γιατί αργότερα θα παίξεις και games. Το 2500k αφού θα τον πάρεις θα τον κλοκάρεις υποθέτω σε ένα χρόνο. Αρα κοιτάς Ζ68 μητρική που είναι και νέο chipset. Τώρα για το θέμα μονόδρομος στο eshop;;;;

Εχεις δει διαφορά τιμών με άλλα καταστήματα και έχεις ακούσει τα νέα του;

Το oc δεν το είχα στο μυαλό μου καθόλου, έχεις δίκιο.

Σε περίπτωση που δεν θέλω να κάνω oc λες να πάω στον απλό 2500;

Και τις διαφορές στις τιμές τις βλέπω αλλά και τα νέα του συγκεκριμένου καταστήματος τα διαβάζω στο internet..

Δυστυχώς όμως η επαρχία δεν σου δίνει πολλές επιλογές και στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, έτσι δεν είναι;

Όταν από το e-shop, που έχει κατάστημα εδώ που βρίσκομαι(ακόμα), το μηχάνημα κοστίζει 100 ευρώ λιγότερο σε σχέση με τα τοπικά καταστήματα, καταλαβαίνεις ότι δεν ψάχνεις για καλύτερα. Γιατί μπορεί κάποιο κομμάτι να χρειαστεί service, πού θα το στείλω εάν το πάρω από Πλαίσιο π.χ. που δεν έχει κατάστημα σε ακτίνα 130 χλμ;

Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα μου..

Ξεφύγαμε λίγο βέβαια από το ζητούμενο, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά ελπίζω να κατάλαβες γιατί λέω μόνο e-shop.

Αυτό που θα ήθελα, εάν είναι εύκολο, θα ήταν μια συγκεκριμένη πρόταση με τα χαρακτηριστικά που αναφέρω στην αρχή του θέματος. :-D

Δημοσ.

Το θέμα σου είναι ΑΝ θα παραλάβεις φέτος ή του χρόνου. Και ΑΝ σε ένα χρόνο πχ κάτι πάθει κάτι, αν το eshop θα είναι εκεί και θα το πας για service ή θα ψάχνεσαι με τις εταιρίες...

Περίμενε καμία πρόταση από τα παιδιά από το eshop. Δε τα πάω καθόλου καλά με το συγκεκριμένο site...

Σου είχα μία πρόταση για i5 αλλά από διάφορα μαγαζιά...

Δημοσ.

Το θέμα σου είναι ΑΝ θα παραλάβεις φέτος ή του χρόνου. Και ΑΝ σε ένα χρόνο πχ κάτι πάθει κάτι, αν το eshop θα είναι εκεί και θα το πας για service ή θα ψάχνεσαι με τις εταιρίες...

Περίμενε καμία πρόταση από τα παιδιά από το eshop. Δε τα πάω καθόλου καλά με το συγκεκριμένο site...

Σου είχα μία πρόταση για i5 αλλά από διάφορα μαγαζιά...

Καλοδεχούμενη..και στη τελική κοιτάζω και στα τοπικά μαγαζιά, συγκρίνω τιμές και ο θεός βοηθός, γιατί εδώ που φτάσαμε δεν ξέρεις ποιος θα κλείσει πρώτος και ποιος θα μείνει στο τέλος!

Δημοσ.

Από ότι βλέπω στο site όχι είναι μάλλον το πετσοκομμένο z68 .

Εγώ πάντως σου προτείνω να πας σε amd γιατι φτιάχνεις κατι ποιοτικότερο σε αυτα τα χρήματα και σε απόδοση η ίδια

Δημοσ.

Από ότι βλέπω στο site όχι είναι μάλλον το πετσοκομμένο z68 .

Εγώ πάντως σου προτείνω να πας σε amd γιατι φτιάχνεις κατι ποιοτικότερο σε αυτα τα χρήματα και σε απόδοση η ίδια

Κάθε πρόταση δεκτή!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...