Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να βγάλω εξωτερικό ήχο μέσα από το πρόγραμμα SAM Broadcaster

Markos_Ps79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλοι μου ...

Θα ήθελα την βοήθεια σας ...Θέλω μέσα από το πρόγραμμα του SAM Broadcaster να βγάλω εν ώρα εκπομπής εξωτερικό ήχο ...στην προκειμένη περίπτωση ήχο από τον μίκτη του μαγαζιου

Δημοσ.

Για κάντο λίγο πιο λιανά ... Θες να περάσεις πχ. ήχο από τις cdερες του μαγαζιού μέσο του μίχτη στην εκπομπή που κάνεις ή το ανάποδο?

Το ανάποδο γίνετε εύκολα με ένα καλώδιο από την κάρτα ήχου του pc ή από την έξοδο των ακουστικών στον μίχτη. Το πρώτο δεν νομίζω οτι γίνετε. Εκτός αν υπάρχει τρόπος να κάνεις route τον ήχο σε κάποια είσοδο του sam.

Δημοσ.

Καλημέρα, φίλε μου ...

θελουμε...να πάρουμε τον ηχο απο ενα μαγαζι...δλδ...ενας dj παιζει ....με cd με pc δεν μας νοιαζει....παιζει λοιπον...ο ηχος απο τα cd η to pc παει στον μικτη...και απο εκει στα ηχεια..εμεις θέλουμε να παρουμε τον ηχο απο τον μικτη..(οτι παει στα ηχεια δλδ οτι ακουν οι θαμωνες του μαγαζιου να ΜΠΑΙΝΕΙ στον SAM) ωστε να τον ακουν μεσω σαμ και διαδυκτιου οι ακροατες μας..!!!!και επιπλέον..να μπορει ο παραγωγος..να μιλαει και σε μικροφωνο...αυτα..

Δημοσ.

Με το sam αυτό δεν θα το καταφέρεις. Θες ένα πρόγραμμα τύπου nicecast ή oddcast που να κάνει hijack ήχο απο συγκεκριμένο source. Όσο για το mic πέρνα το και αυτό από τον μίχτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...