Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Acer Aspire 5742g

Ποτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία χαρά παιδιά είμαι σχετικά καινούργιος στο site και λίγο πολύ άσχετος απο pc.Όπως προανέφερα έχω ένα acer aspire 5742g και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:Ενώ το πρώτο καιρό ήταν οκ,τώρα το ανεμιστηράκι δεν δουλεύει με αποτέλεσμα να μου σβήνει συστηματικά.Επειδή είναι ακόμα σε εγγυήση το έστειλα στην ALMAN ΕΠΕ,δηλώνοντας τους το πρόβλημα.Μου είπαν οτι άλλαξαν την μητρικη και το ανεμηστηράκι αλλά το πρόβλημα συνεχίζετε.Τους κάλεσα και μου είπαν οτι το ανεμηστηράκι δουλεύει μόνο σε περίπτωση που χρειαστει...αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Λοιπόν σε ευχαριστώ κατα 'ρχας για το ενδιαφέρον.Είδα στο πρόγραμμα τις θερμοκρασίες και είναι(να σημειθεί οτι έχω ανοικτο το opera browser και 4καρτελες ανοικτές.

PCH 59c

GMCH 69c

Intel core i5

Core#0 58

Core#2 60

WDC WD50 00BEVT-22AOR

Assembly 38c

Nvidia

61c

Δημοσ.

Δεν εχεις και τοσο ανεβασμενες θερμοκρασιες παντως.

Μετα την επισκευη, το μηχανακι κλεινει ή απλα εσυ δεν ακους τον ανεμιστηρα και αγχωνεσαι;

Δημοσ.

Δεν το ακούω και να πω την αλήθεια είμαι ψιλοαγχώδης τύπος.Είναι φυσικό όμως να σβήνει?Παλιοτερα έπαιζα τα ίδια games και πάλι δεν έσβηνε.

Δημοσ.

Μετα την επισκευη του λαπτοπ (τωρα δηλαδη) σβηνει το μηχανημα;

Ισως στα παιχνιδια να ανεβαζει πολυ θερμοκρασια (φυσικo για acer) και να σβηνει για προστασια.

Δημοσ.

Τοτε προφανως ειναι θεμα υπερθερμανσης ή μπορει να εχουν ξεχασει να συνδεσουν τον ανεμιστηρα στην μητρικη

(εχει συμβει σε φιλο μετα απο επισκευη).

http://download.cnet.com/Everest-Ultimate-Edition/3000-2086_4-10499291.html

Κατεβασε το και εγκατεστησε το.

Μετα το ανοιγεις και πας στην καρτελα Tools (πανω πανω) και μετα system stability test.

Τικαρε ολες τις επιλογες.

Τρεξε το για κανενα τεταρτο και πες μας αν κλεινει το λαπτοπ και τι θερμοκρασιες εχεις κατα μεσο ορο.

Δημοσ.

Τους το πας στην alman και τους λες ή να τρεξουν δικο τους stability test ή τους το testαρεις συμφωνα με το everest.

Για να το κοιταξουν απευθειας οτι ισχυουν ολα οσα λες.

Δημοσ.

Φίλε μου μακάρι να άντεχε ως ένα τέταρτο.Στο τρίλεπτο απάνω έσβησε... :cry:

Το πας ξανα όπως είναι στην ALMAN. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...