genious1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σασ παιδια θελω να φτιαξω ενα website .com και σκευτομε το tophost.gr αν ξερεται καπιο καλητερο παρακαλω να μου το προτινεται (προτιμο ελληνικο site) και θελω να σασ ρωτησω αν θα εχω καποιο προβλημα γιατι εχω σκοπω να ανεβαζω torrent και cracks και οπωσ καταλαβενεται δεν θα ειναι και πολυ νομιμα ;) και αν θα εχω καποιο προβλημα με το google adword γιατι θελω να δειχνω διαφιμισεισ στο site ευχαριστω
Kostas-zio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις τέτοιου είδους site πόσο μάλιστα και σε ελληνικό host. Διάβασε τον νόμο πρώτα
dewn735 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι βέβαια, η tophost δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να φιλοξενεί συνδέσμους και αρχεία με παράνομο υλικό, αλλά ούτε και καμία άλλη εταιρία φιλοξενίας σελίδων... Το insomnia είναι εδώ για να σε βοηθήσει και φυσικά ο γούγλης πάντα επιβραβεύει τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες... ... και αν ακόμα δε κατάλαβες την ειρωνία, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
orotoi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 βρες κανα host σε τίποτα νησιά κέυμαν κτλ... ;p απο περιέργεια γιατί να ανοίξεις τέτοιο site? Δεν έχουμε αρκετά?
genious1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 αρκετα εχουμε αλλα ηθελα και ενα δικο μου απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελουν να κλεισουν το δικο μου και δεν προσπαθουν να κλισουν σιτε οποσ το thepirate/btjunkie/torrentz κτλπ. :huh: tecpa τελος παντων υπαρχει καποιοσ τροποσ να ανοιξω τετιο site και αν ναι ποιοσ?
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 whaaa? τι είναι το tecpa; Ιτς δε γκρέεκ απάντηση του n'est-ce pas τέλο ς c (όπως το βυζαντινό ς) πάντων
orotoi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το χω δει πάνω απο 6-7 φορές οπότε φοβάμαι οτι είναι νέα μόδα μετά τα "θ σ δ στ msn" :-/
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το χω δει πάνω απο 6-7 φορές οπότε φοβάμαι οτι είναι νέα μόδα μετά τα "θ σ δ στ msn" :-/ Από το Τέλος Πάντων πήγαμε στο τεσπα και από εκεί στο tespa (μετατροπή σε greeklish) και από εκεί ένα βήμα παραπέρα (έδω ξέφυγε τελείως το πράγμα) όπου το s έγινε c γιατί το c έχει την ακουστική του s, όταν το προφέρουμε στην αγγλική αλφάβητο. orotoi είμαι σιγουρος οτι το επομενο βήμα εξέλιξης (!!!) θα ειναι το tcpa
dewn735 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Από το Τέλος Πάντων πήγαμε στο τεσπα και από εκεί στο tespa (μετατροπή σε greeklish) και από εκεί ένα βήμα παραπέρα (έδω ξέφυγε τελείως το πράγμα) όπου το s έγινε c γιατί το c έχει την ακουστική του s, όταν το προφέρουμε στην αγγλική αλφάβητο. orotoi είμαι σιγουρος οτι το επομενο βήμα εξέλιξης (!!!) θα ειναι το tcpa Να σου πω την αλήθεια όμως, το προτιμώ έτσι από το να το δω καμιά φορά σαν "ταίλως παντον"
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου πω την αλήθεια όμως, το προτιμώ έτσι από το να το δω καμιά φορά σαν "ταίλως παντον" Σε παρακαλώ πολύ να σέβεσαι τη γραμματική, την ορθογραφία και το συντακτικο της ελληνικοgreeklishαικής. Δεν έχει τόνους και δεν έχει τελικό ς. Το σωστό είναι "ταιλωσ παντον" (όντως ειναι καλύτερο το tcpa)
genious1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 tecpa τελος παντων υπαρχει καποιοσ τροποσ να ανοιξω τετιο site και αν ναι ποιοσ? ενταξει τωρα που λύθηκε το προβλημα με το τελος παντων μπορειτε να με βοηθησεται και με το site?
dewn735 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ακριβώς δε κατάλαβες,οτι ειναι παράνομο ή ότι καμία σοβαρή εταιρία δε θα δεχτεί να φιλοξενήσει τη σελίδα σου;
antonisid Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 το ερώτημα για το πως να ξεκινήσει να φτιάχνεις ένα site έχει απαντηθεί εδώ μέσα πολλάκις !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.