tziminhio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδία το Pc μου εμφάνισε κατι γραμμές στην οθόνη σαν να έχει πέσει νερό και έκλεισε.Στην συνέχει όταν πήγα να το ανοίξω μου έλεγε 1)κανονική εκκίνηση windows kai 2)εκκίνηση επιδιόρθωση κατα την εκκίνηση. Τα πάτησα και τα 2 αλλά δεν έκανε τπτ. Πήγα να του κάνω format και εκεί που πήγαινε να ξεκινήσει μου έβγαζε μαύρη οθόνη. Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών ή η μητρική;Ευχαριστώ!
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου?
tziminhio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου? Intel pentium D και η κάρτα 7100GS PCI-E.Απλά θέλω να τον φτιάξω για να πάρω άλλον. Υπάρχει περίπτωση να είναι το θερμοαγώγιμο της κάρτας γραφικών;
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορει.ποτε δεν ξερεις.αλλα ποση θερμοκρασια να ανεβαζει η καρτα γραφικων αυτη για ν αχαλασει κιολας.τι θερμοκρασια εχει η καρτα?
tziminhio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Intel pentium D και η κάρτα 7100GS PCI-E.Απλά θέλω να τον φτιάξω για να πάρω άλλον. Υπάρχει περίπτωση να είναι το θερμοαγώγιμο της κάρτας γραφικών; Δεν ξέρω.Θα σε γελάσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.