Chaos3X Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θα με τρελάνει ρε παίδες! Εκεί που τον έκλεινα για να τον δώσω πίσω λέω να κάνω μία τελευταία δοκιμή. Τον βάζω μπροστά και ανοίγει κανονικά! Δηλαδή σήμα μου έδωσε μην φανταστείτε ότι διορθώθηκε το αρχικό πρόβλημα. Κλασικά με το που έφτασε στο logo των windows κόλλησε και μου έβγαλε μπλέ οθόνη, αλλά κάτι είναι κι αυτό! Τουλάχιστον ο επεξεργαστής ένοιωσε. Τον έκλεισα και τον ξανάνοιξα 5 φορές να δώ μήπως ήταν τυχαίο αλλά δούλεψε και τις 5. Όσο για το πρόβλημα, μετά από τόσες δοκιμές και προσπάθειες κλείνω ότι είναι ή M/B ή CPU ή και τα δύο! Το κακό είναι ότι AMD parts δεν έχω για να δοκιμάσω οπότε θα του πώ να τον πάει να του το επισκευάσουν αλλού... Σας υπέρευχαριστώ ΌΛΟΥΣ για την βοήθεια παιδιά! Να'στε καλά!
rafail1994 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κάλο θα ήταν εαν μπορούσες να μας έδινες της μπλε οθόνες για να δούμε . Άλλα απο τα συμπεράσματα βγάζουμε ότι η μητρική τελικά έχει πρόβλημα
Chaos3X Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό είναι πολύ απλό, σκέτη μπλέ οθόνη είναι χωρίς να γράφει τίποτα, εκτός του μόνιτορ που γράφει "χωρίς σήμα"...
tilbellos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 όταν το κανει αυτο, το pc σβήνει ή μένει αναμένο; καρτα γραφικών ελένξαμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.