Προς το περιεχόμενο

Ανεξήγητο σβήσιμο υπολογιστή κατα την διαδικασία του format...

Chaos3X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα, να βάλω μπροστά χωρίς το CPU κουμπωμένο???

Τι εννοείς αν δεν με θέλει?

Τότε τι φταίει? ΚΑι ειδικά τώρα που έχασε και την επαφή του με την οθόνη???

Δοκίμασα και με άλλη VGA μπάς και αλλά δεν...

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναί, την έβγαλα από το socket. Είμαι σίγουρος ότι πάτησε καλά αλλά όταν είδα ότι μου χάθηκε το σήμα στην οθόνη την ξαναέβγαλα και την ξαναέβαλα για να βεβαιωθώ ότι δεν έχω κάνει πατάτα.

Δημοσ.

Τον έβγαλα και όντως ήταν στραβωμένο ένα pin!

Το ίσιωσα και τον ξαναέβαλα και πάλι τα ίδια.

Λές να τον κατέστρεψα τον επεξεργαστή???

Δημοσ.

Βγάλε το pc απ την πρίζα και κράτα πατημένο το power button για 1 λεπτο.

Κάνε κ ένα clear cmos.

Το έκανα αλλά και πάλι τίποτα. Η οθόνη δεν λέει να ανάψει... :cry:

Δημοσ.

τα pins τα ισιωσες με την μυτη απο μηχανικο μολύβι ετσι?

http://jclement.ca/blog/wp-content/uploads/2008/08/pencil.jpg

Βεβαιωσου οτι ολα τα pins βρισκονται στην cpu και οτι δεν ξεμεινε κανενα στο socket.

Γιατι αν τα εχεις ισιωσει καλα και δεν λείπει κανενα το pc θα ανοιγε...

Αποκλειεται να καηκε η cpu..Τυχαινει μερικες φορες να μην εχει κουμπωσει καλα και να πρεπει να την ξανακουμπωσεις.

Ααααν ανοιξει και κανει παλι τα ιδια μπορει να υπαρχει θεμα με την σκονη..(στην μητρικη/σκληρο/gpu)

Και μενα προσφατα ο σκληρος μου εκανε κατι κολληματα, παγωνε ή αργουσε πολυ και καποιες φορες δεν τον αναγνωριζε.

και πηρα μια οδοντοβουρτσα απο τα jumbo και τον καθαρισα και αυτον και οτι αλλο εβρισκα.

Ολοκληρο χνουδι εβγαλε αλλα απο τοτε ουτε κολλημα ουτε τιποτα..

Δημοσ.

Τον έβγαλα τον επεξεργαστή, τον έλενξα λεπτομερώς, δεν είχε κανένα pin στραβωμένο. Tον κούμπωσα πάλι και βεβαιώθηκα ότι πατάει γερά.

Μόλις τον άνοιξα, πάλι τα ίδια, δεν είχα σήμα στην οθόνη. Σίγουρα κάποια φθορά θα έπαθε απ'το πρώτο στράβωμα και μου κρατάει μούτρα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Πάντως για να θυμηθούμε την αρχή των προβλημάτων δεν πιστεύω ότι τα αρχικά προβλήματα είχαν να κάνουν με την πάστα γιατί όταν τον άνοιξα ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση...

Δημοσ.

Πάντως για να θυμηθούμε την αρχή των προβλημάτων

Μην παιδευεσαι αλλο αδικα,η μητρικη εχει αφησει χρονους.

Το καλυτερο σε αυτες τις σπαζοκεφαλιες ειναι να εχεις μια δευτερη motherboard να την βαλεις επανω και να βεβαιωσεις το προβλημα,μονο ετσι θα εισαι σιγουρος και θα μπορεις να πεις στον πελατη σου ,αγορασε motherboard.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αν όντως έχει πρόβλημα η μητρική άλλα δεν ξέρεις και σε τι κατάσταση είναι τώρα ο επεξεργαστής .

Οπότε εάν μπορέσεις να βρεις μια μητρική για να δοκιμάσεις τον επεξεργαστή θα ήταν καλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...